Vintur.dk på plads i FC Roskilde

Vi udvider vores erhvervsnetværk med endnu en ny sponsor. God vin & gode oplevelser - Vintur.dk er nyeste drue i netværket, og det ser vi utrolig meget frem til. 
 
Lasse Hansen fra FC Roskilde om aftalen: 
“Det er dejligt, at kunne byde Vintur.dk velkommen i vores voksende erhvervsnetværk. Vintur.dk kommer med en spændende virksomhed, som jeg tror og håber, netværket og dem selv får stor glæde af.”
Om Vintur.dk:
 
Vintur.dk er et univers for drueglade entusiaster med rejser, smagninger og vingaver. Det er altid oplevelsen, der er i centrum, og vi vil hellere skåle en gang for meget end en gang for lidt for at gøre kunden glad.
 
Det handler om gode råd og engageret rådgivning i jagten på smagfulde vine. Vi hjælper gerne over telefonen med at finde de helt rigtige rødvine, hvidvine, roséer eller champagner til receptionen i privaten eller gaverne i firmaet. En enkelt anekdote eller to falder ofte af i forbifarten!
 
Som navnet afslører, har Vintur.dk speciale i vinrejser/ture. Vores vinrejser går til destinationer i eksempelvis Italien, Spanien og Frankrig. Prøv f.eks. at opleve den rå natur i foråret og besøge de små, fantastiske vingårde med lækker mad. Mange vinturister overser ofte detaljerne, når turen går sydpå, men Vintur.dk har altid en erfaren guide med, som kender distriktet, gårdene og alle de fede oplevelser.
 
Vinsmagningerne i Storkøbenhavn centrerer sig ofte om erhvervssegmentet, men kan også afholdes hos private, så længe lokation og humør er til det.