Velkommen til Svalegårdens Bageri

8. december 2019

Friskt brød hverdag, kreative og værdsætter kvalitet

Den 1. april 2009 overlod Tove og Gunner Wennberg Svalegårdens Bageri til deres søn og svigerdatter, Peter Greve Wennberg og Tina Greve Wennberg.
Peter Greve Wennberg er fjerde generation i en familie ud i brød- og kagekunsten, der udover hans far Gunnar Wennberg, også tæller konditorerne Helge Wennberg og hans oldefar Gøsta Wennberg.

Med generationsskiftet hos Svalegårdens Bageri og Konditori, har vi sikret Roskilde en specialforretning med sans for kvalitet til gavn for byens borgere.

Vi vi sælger fuldkorns stemplet produkter og glutenfrit.

Vi lytter altid til vores kunder og udvikler vores sortiment herefter. Vi er samtidig lydhøre overfor de trends, der er oppe i tiden.

Svalegårdens Bageri ser frem til et givende samarbejde for begge parter: "Vi er meget positivt stemt over den varme velkomst vi har fået. Første møde gik over al forventning. Vi synes erhvervsnetværket virker til at være rigtig godt, og vi ser meget frem til de kommende møder.

Lasse Hansen fra FC Roskilde er ligeledes glad for aftalen: "Vi har haft god kontakt med Svalegårdens Bageri, og er rigtig glade for, at de nu er en del af vores stærke erhvervsnetværk. Vi ser frem til mange positive oplevelser i fremtiden."