Ungdommen tilbage på træningsbanen

Af: Alfred Winther Groth

Mandag aften tog de sidste ungdomshold hul på fodboldåret 2019

Sidste mandag startede 1. Divisionsholdet igen træningen efter en måneds pause med nytår, løbeture og julemad. En uge senere blev det de sidste ungdomsholds tur til at tage hul på fodboldåret.

Det skete da U15-, U17 Future-, U17- og U19-holdene alle havde første træningspas. Der var således gang i Rådmandshaven og masser af fodboldglade drenge på kunstgræsbanerne, som endelig fik lov at spille fodbold igen. Inden da skulle alle holdene dog på skift igennem en såkaldt Yo-Yo-test, hvor spillernes udholdenhed og restitutionsevne bliver testet.
På skift blev de forskellige årgange kørt igennem testen og fik lov at bevise deres værd – og at de ikke har ligget på langs i hele juleferien.

I sidste uge ”tyvstartede” U13- og U14-holdene med træningen. De ventede dog vanligt til denne uge med testen – så drengene fik lov at ligge ud i roligere tempo og lege med bolden.

Det var meget tydeligt, at alle drengene havde glædet sig til at komme i gang med træningen og tage hul på et spændende fodboldår 2019!