Ung back fra egne rækker skriver med FC Roskilde

19. februar 2019

19-årige Casper Neerborg Rasmussen bliver permanent tilknyttet førsteholdet efter en god opstart

Efter flere gode præstationer ved træningspas i efteråret og en stabil udviklingskurve efter årsskiftet er 19-årige Casper Neerborg Rasmussen blevet permanent tilknyttet førsteholdet, for at tilføje ekstra til truppens bredde.

"Casper har spillet for andenholdet på det seneste, men har et par enkelte gange været oppe og træne med hos i efteråret. I tråd med at Gundelach ikke er 100% klar endnu, følte jeg, at vi havde brug for en ekstra gardering på højrebacken", siger cheftræner Christian Lønstrup om den nye tilføjelse.

Lønstrup, der beskriver desuden Rasmussen som en ”energisk og rigtig god spiller – med klare spidskompetencer i fart samt mand-mod-mand-dueller i både det offensive og defensive” glæder sig over, at der kommer en tilføjelse til truppen, der tilmed har erfaring fra egne rækker. Efter et år på klubben U19-hold har han i efteråret knoklet hårdt for andetholdet i Sjællandsserien, hvilket nu har kastet en kontrakt af sig.

At han er ung og endnu uprøvet på 1. Divisionsniveau lægger Lønstrup heller ikke skjul på:

"Han skal stadig skoles og vende sig til nogle ting. Han trækker bestemt ikke vores niveau til træning ned – hvorfor han er en upcomming man. Han mangler dog noget erfaring og er rigtig ung, hvorfor han ikke er en startellevespiller her og nu, men er en, der giver os noget bredde", slutter Lønstrup.

Casper og "Løns" på træningslejren i Tyrkiet.