Træerne vokser ikke ind i himlen

25. november 2018

Efterårets sidste kamp skulle være "fem på stribe" for FC Roskilde - fem kampe i streg uden nederlag. Hjemmeholdet så ud til at være "et slagent mandskab", med en formkurve helt i bund og en placering under stregen. Vores drenge havde leveret strålende de seneste fire kampe, så det lovede godt for dagens kamp.

Men NordicBet LIGA'en viste sig igen fra sin mest uforudsigelige side - både i denne kamp, men også i flere af de øvrige kampe i rækken.

Ørnene var ikke rigtig klar og de udstrålede ikke den selvtillid, men nok kunne forvente, og som de har gjort de senere kampe. Det var som om Lyngby var hurtigere i tanke og handling og de hvidklædte FCR-spillere kom ikke først på ret meget. Holdet formåede dog at holde Lyngby fra scoringer i 1. halvleg.

Men man skulle dog ikke ret langt ind i 2. halvleg, før det gik galt, og så var det som om holdet kollektivt faldt lidt sammen.

Først til sidst, hvor alt blev kastet frem på banen for at pynte på resultatet, havde Ørnene to afslutninger på træværket, men bolden ville ikke ind over målstregen i dag.

Højdepunkter:

10' - Lyngbys Ørnskov sparker på overliggeren efter kort aftræk.

15' - FCR sender en "befrier" ud af forsvarsområdet - Kevin Tshiembe misser opspringet på bolden og Emil får en friløber i en ønskeposition - ham trækker ind i banen og afslutter til modsatte stolpe, men bolden mangler fart og præcision og går forbi målet.

28' - Emil sender en hælaflevering ind i banen til Nicolai Jessen, der dribler på tværs og afslutter, men han tackles i afslutningsøjeblikket.

34' - Mathias Hebo afslutter hårdt ved nærmeste stolpe, og Jannich Storch må ud i fuld længde for at bokse til hjørne.

45' - Sidste aktion i 1. halvleg - Indlæg fra Lyngbys venstre side. Oliver Lund stiger udækket til vejrs og header, men over mål.

Pause

53' - Stefan Hansen får ikke clearet bolden godt nok - den spilles ind i mellem midterforsvaret, hvor farlige Gustav Marcussen via stolpen kan bringer Lyngby foran 1-0.

58' - Marcussen spiller Hebo i fri positon, hvor Hermansen ikke når hen for at dække op - Hebo kikser afslutningen og sender bolden forbi mål.

63' - Lyngby bringer sig foran 2-0. Indlæg fra højre side, hvor Adnan Mohammad stiger op og udækkæet header i mål.

74' - FCR lægger pres på hjemmeholdet. Bolden går tilbage til Anders Nielsen, der forsøger met at banke et hårdt indlæg, i stedet for mere sikkert at løfte bolden ind i feltet - det giver Lyngby en hurtig omstilling, der sender Corlu alene afsted og han udplacerer Storch til 3-0.

78' - Lyngby får igen en omstilling - igen ender bolden hos Corlu, der foran mål klinisk tæsker bolden op i krogen til 4-0.

86' - Hjørnespark til FCR - Stefan Hansen snitter bolden med hovedet, og bolden tager modsatte stolpe.

87' - Kampes sidste store chance. Kisum sender et fint indlæg ind i feltet, hvor Kyle McLagan header på overliggen. 

Efter fire minutters tillægstid endte det med et rigtig trist nederlag at gå på vinterferie med, og en placering lige over nedrykningsstregen. Ærgerligt at lukke efteråret på den måde, når man tænker på det flotte comeback gutterne senest har lavet. Men i dag var Lyngbys sejr fortjent. Ingen tvivl om det.

FCR har samme antal point (20) og samme målforskel (-6) som Hvidovre, men har scoret 33 mål, hvor Hvidovre har scoret 26. Rækken bliver igen "klemt mere og mere sammen" - bundholdet vandt og topholdet tabte, og der er kun 10 points forskel fra 3. pladsen til sidstepladsen.

Sidste træning er 7. december, hvorefter gutterne går på en måneds velfortjent vinterpause.

Kampfakta


Lyngby Boldklub - FC Roskilde 4-0 (0-0)

Søndag, den 25. november 2018, kl. 13.45

Lyngby Stadion

Tilskuere: 1062

NordicBet LIGA

Dommer: Jakob A. Sundberg

Linjedommere: Simon Blond & Christian Nørgård Vilhelmsen

4. dommer: Niels Haubo

 

Startopstilling:

Jannich Storch

Patrick Da Silva

Stefan Hansen (anfører)

Daniel Stenderup

Anders Nielsen

Andreas Hermansen

Nicklas Halse

Mikkel Nøhr Christensen

Nicolai Jessen

Emil Nielsen

Nicolai Vallys

 

Kampforløb:

47' Advarsel Kevin Tshiembe (LBK)
52' Advarsel Andreas Hermansen (FCR)
53' 1-0 Gustav Marcussen (LBK)
60' Advarsel Lasse Fosgaard (LBK)
65' 2-0 Adnan Mohammad (LBK)
69' Advarsel Oliver Lund (LBK)
74' 3-0 Rezan Corlu (LBK)
78' 4-0 Rezan Corlu (LBK)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
60' Andreas Hermansen Robert Larsen
66' Nicolai Jessen Mathias Kissum
76' Patrick Da Silva Kyle McLagan

 

Ikke benyttede spillere:

Frederik Schram

Andreas Bruus

Younes Bakiz

Philip Rejnhold Olsen