To år til Mathias Kisum

FC Roskilde har skrevet en 2-årig kontrakt med det unge talent Mathias Kisum.

Sportschef Anders Theil udtaler: "Rasmus Monnerup har i den seneste tid haft Kisum med omkring både træning og kamp på 1. holdet, og Kisum har gjort det rigtig godt. Kisum er en udfordrende type med godt blik for spillet meget hurtige fødder, dygtig dribler og fin afslutter. Der skal stadig bygges en del på og især det fysiske skal der arbejdes med. Kisum er meget seriøs og stiller høje krav til sig selv. Så det bliver spændende at følge Kisum udvikling."

Anders Theil og Mathias Kisum ved kontraktunderskrivelsen.

FC Roskilde Ungdoms T+ talenttræner, Per Henning Jensen, supplerer: "Kisum kom i vinteren 13 og 14 som U/15-spiller. Han kom fra Lyngby, oprindelig fra Ølstykke. 

Hans træningsparathed og ærgerrighed for at blive bedre, kommer til udtryk, ved at han i perioder har selvtrænet efter endt træning, med frispark, styrketræning og andre detaljer. Til morgentræning har nogle gange først trænet med sin egen aldersgruppe og bagefter trænet med T klasserne, hvor han gerne hjælper de yngre spillere. Han har altid været meget ambitiøs og seriøs, i dag er også en rollemodel for de yngre."

Christian Juel Glem afslutter rækken af rosende ord: "Som ungdomselitechef er jeg meget tilfreds med, at det gode arbejde, som der hverdag laves i ungdomsafdelingen, endnu engang bærer frugt, med en kontrakt til en af vores egne".

Tillykke til Mathias Kisum med kontrakten!