Testkamp i Næstved med to forskellige halvlege

6. februar 2021

FC Roskilde spillede testkamp i Maglemølle Storhallen i Næstved mod 2. divisions-kollegaerne fra Næstved.IF.

Kampstart var kl. 13:00 og der var lukket for tilskuere.

Det blev to helt forskellige halvlege i den iskolde hal.

1. halveleg sad FC Roskilde forholdsvist overbevisende på. Der blev spillet i et højt tempo, og når der blev blæst til pres, var det velkoordineret, tempofyldt og effektivt. Der var tilbud til flere scoringer - blandt andet et par stykket til Andreas Maarup helt oppe i front. Det enlige mål blev da også scoret af netop Maarup, der som de fleste andre gjorde en rigtig god figur.

Bolden bliver spillet ind foran mål fra højre side, hvor Næstved-kepper, Nicklas Dannevang, kommer stormende frem for at sparke bolden langt væk. Maarup er dog for hurtig og kommer først på bolden - han lopper den elegant over Dannevang og ind i det tomme mål.

En solid og velspillende start-11'er: Frederik Vang, Mehmet Coskun, Andreas Hermansen (anfører), Victor Guldbrandsen, Casper Neerborg, Philip Rasmussen, Jakob Skovgaard, Sebastian Elvang, Jannik Skov, Monday Etim, Andreas Maarup.

I pausen skifter cheftræner Michael Jørgensen, en del af holdet ud, hvilket helt naturligt giver "grus i maskineriet". De indskiftede består af de yngre spillere, U/19-spiller og prøvespillere. Mange af disse har ikke spillet sammen før og flere har ikke spillet så mange kampe på dette niveau. Men det jo præcis det, testkampene også er til. Efter en times tid kommer de sidste udskiftninger.

I 2. halvleg spillede Conrad Kromann, Oliver Juul, Mattheo Cliford, Andreas Chabert, Oliver Lauritsen, Henrik Ravensbeck, Marc Nybye, Magnus Krogh, Ali Shah, Magnus Bondehøj (prøvespiller), Andreas Jørgensen (prøvespiller).

Næstved skiftede også en del ud, og de fik tilkæmpet sig overtag i spil og chancer.

Conrad Kromann viste en fin prøve på sit talent med en flot redning, hvor han fik bokset til hjørnespark. Udligningen til 1-1 kom efter indlæg fra højre side. Her kommer Capser Neerborg ind og tackler, men bolden går i mål. Lidt svært at se, hvem der har sidste fod på bolden.

FC Roskilde får annulleret et mål efter en situation, hvor Magnus fint sætter sin mand i feltet og spiller bolden på tværs i feltet, hvor Neerborg er med fremme. Han sender bolden fortjent i mål - men på forunderlig vis underkender dommeren målet, da der dømmes frispark begået af Magnus. Den var godt nok ikke nem at få øje på.

Næstved får målet til 2-1 lidt for let - gennembrud i venstre side og et indlæg til bagerste stolpe, hvor den nemt kunne sparkes i kassen. Her var FC Roskildes markeringer ikke afstemt.

Alt i alt en rigtig fornuftig træningskamp, hvor spillerne fik noget kamptræning på et fint niveau. Michael Jørgensen fik set en masse som han kan bruge i den videre træning med gutterne.