Tabte 3-1 til HIK

2. oktober 2020

FC Roskildes mandskab var ramt af flere skader op til kampen i Gentofte mod HIK. Derfor var Victor Guldbrandsen, Mehmet Coskun, Monday Etim, Philip Rasmussen, Casper Grening og Andreas Chabert ikke at finde i truppen. Uheldet var så her til aften ude igen da keeper, Frederik Vang Larsen, gik i stykker under opvarmningen. Han måtte tage plads på bænken og overlade opgaven til 18-årige Conrad Kromann, der i øvrigt gjorde en fin figur.

FC Roskilde fik desværre ikke rejst sig efter tirsdagens 0-1 nederlag til Næstved. I første halvleg fik FC Roskilde ikke spillet til at hænge sammen og producerede ikke reelle målchancer. Det gjorde hjemmeholdet derimod.

Men et mål helt i starten af kampen og kort før pausen - to psykolgisk vigtige tidspunkter - sad de på de første 45 minutter.

I 2. halvleg satte FC Roskilde langt mere fart i bolden og lagde et ret godt pres på HIK. Mileta fik da også udliget med et bemærkelsesværdigt mål. FC Roskilde kæmpede bravt videre for en udligning - men som man ofte ser i den slags situationer, hvor et hold kaster det meste frem for at fremtvinge en scoring, går det galt i den anden ende.

Så med seks minutter tilbage af den ordinære spilletid lukker og slukker hjemmeholdet med en scoring til 3-1.

HIK var det bedste hold i aften, så sejren var der ikke meget at sige til. FC Roskilde viste gode takter i 2. halvleg med hurtigt spil og aggressivt pres - men det var ikke nok i dag, efter en skidt 1. halvleg.

Næste opgave bliver på tirsdag, hvor FC Roskilde skal til Ledøje-Smørup i Sydbank Pokalen.

Mål:

5': HIK sender bolden i feltet fra højre side - bolden går lige akkurat over Hermansen og bringer Oliver Angus i en fri position, hvorfra han sikkert udplacerede en chanceløs Kromann.

41': Efter hjørnespark til HIK opstår der klumspil foran FC Roskildes mål - bolden rammer stolpen og springer ud til Frederik Emil Andersen, der sikkert sender bolden i netmaskerne til 2-0.

Pause

71' - Mileta Rajovic laver en fantastisk reducering, da han fra midten af banen har set at HIK-målmanden var gået for langt ud af sit mål - Han banker til bolden og den sejler i kassen til 2-1. Flot præstation.

84': Yousef Salech går på egen hånd i et langt løb med bolden, hvor FC Roskilde-defensive ikke får ham stoppet - han kommer tæt på mål, og får trukket Kromann ud i til den ene side, for at dække vinkel ved nærmeste stolpe af - hvorefter han lægger den over ved modsatte stolpe.

Kampfakta


HIK - FC Roskilde 3-1 (2-0)

Fredag, den 2. oktober 2020, kl. 19.00

Gentofte Sportspark

2, division

Dommer: Philip Warburg

Linjedommere: Frida Mia Klarlund & Mohammad Ammar Al-Gharawi

 

Startopstilling:

Conrad Kromann

Ronan Wynne

Daniel Segev Jørgensen

Andreas Hermansen (anfører)

Oliver Juul

Henrik Ravensbeck

Gustav Vind Rasmussen

Oussama Djafer-Bey

Andreas Maarup

Mileta Rajovic

Isaac Kannah

 

Kampforløb:

5' 1-0 Oliver Angus (HIK)
41' 2-0 Frederik Emil Andersen (HIK)
71' 2-1 Mileta Rajovic (FCR)
84' 3-1 Yousef Salech (HIK)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
46' Oussama Djafer-Bey Casper Neerborg
46' Isaac Kannah Marc Sørensen
53' Andreas Maarup Oliver Lauritsen
74' Ronan Wynne Burak Bozdemir

 

Ikke benyttede spillere:

Frederik Vang Larsen (målmand)

Amin El Barrani