Suri ny Stjerne Partner i FCR

Restaurant SuRi er beliggende i det tidligere opsamlingssted for Isefjordens fiskere, som dagligt landede dagens fangst til salg fra husets fiskeforretning, eller distribution til det ganske land. Huset har derfor altid fungeret som et SAMLINGSSTED FOR DE GODE RÅVARER, hvilket også er opdraget den dag i dag.

Hvad enten det er frokost, aftensmad, mad ud af huset, reception, kurser eller møder – Restaurant SuRi kan klare det hele.

Indehaver Henrik Nielsen udtaler: ”Vi glæder os til at blive en del af FC Roskilde netværket, som vi allerede har oplevet stærkt og professionelt, med en god indstilling til relationer og ikke mindst fodbolden."

Henrik Nielsen fortsætter: "Vi har haft restauranter i Holbæk en del år, og har i flere år ønsket at orientere os mod Roskilde, hvorfra vi altid har haft mange gæster, og leveret mad til, hvorfor vi ser frem til deltagelsen i netværket i første omgang, og på sigt forhåbentlig med fysisk forretning i byen."

”Vi har haft en super positiv dialog med personerne bag Restaurant SuRi og har allerede ved et arrangement fået leveret mad i verdensklasse. Vi glæder os derfor til at få skabt endnu mere synlighed omkring Restaurant SuRi her i Roskilde”, udtaler sponsorkonsulent Ole Budtz.

Læs mere på SuRi.dk