SOHO Roskilde ny FCR Plus Partner

7. april 2018

Pressemeddelelse

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til SOHO, som vi glæder os til at arbejde sammen med i vores erhvervsnetværk her i FC Roskilde.

​SOHO er Roskildes nye i In-sted for det modne publikum og rummer det hele til en festlig aften. Så om du har lyst til at spise på en lækker restaurant, have en hyggelig aften i byen eller god god fest, ja så er SOHO stedet. Her kan du opleve en alsidig menu med tapas-inspirerede retter, et stort udvalg af vin, øl og cocktails, live musik med forskellige kunstnere og glade DJ´s.

I forbindelse med aftale udtaler ejer af SOHO Roskilde, Lars Christensen, følgende:

"Vi på SOHO er glade for at kunne støtte op om sporten i Roskilde. Samtidig kan vi deltage i et af Roskildes store netværk, som vi håber, vi kan bidrage positivt til og som fremadrettet forhåbentligt kan gavne os".

"Vi er rigtig glade for at have fået SOHO ind som partner i FC Roskilde, og vi glæder os til at kunne sætte SOHO endnu mere på landkortet her i Roskilde. Roskilde er en stor by, men med vores store netværk, både hvad angår erhvervsmæssigt og privat, ja så er vi helt sikre på, at vi kan være med til at skabe endnu mere liv på SOHO", udtaler Mads Christian Suhr, sponsor & eventansvarlig i FC Roskilde.

Læse mere om SOHO Roskilde her!

Mads Christian Suhr, sponsor & eventansvarlig i FCR, giver Lars Christensen, ejer af SOHO Roskilde, hånd på det fremtidige samarbejde.