Sikker 3-1 sejr

13. august 2017

I FC Roskilde-lejren håbede alle på, at 3. gang er lykkens gang, og at det ville blive en kamp, hvor ikke alene heldet var med os men også, at vi ville være en smulle skarpere i felterne, end i de foregående to kampe i NordicBet LIGA'en.

Skive kom til Roskilde med en lige så skidt sæsonstart i rygsækken, men begge hold var indstillede på, at i dag skulle der "andre boller på suppen". Og det er jo altid et godt udgangspunkt for en god fodboldkamp.

Kampen startede faktisk meget lig de seneste kampe med FC Roskilde i téten fra starten, spillerne tog initiativ og spillede sig frem til chancer - og kom foran. Som i de tidligere kampe, fik modstanderne et dumt mål, der bragte spænding ind i kampen igen. Denne gang skete dog så det glædelige, at gutterne holder fast, kæmper videre og sørgede for, at gæsterne ikke for alvor bliver lukket ind i kampen. På to herlige scoringer bliver kampen lukket og endelig får supporterne i "Reden" den sejr, som både de - og alle i hele FC Roskilde - tørstede efter. 

Højdepunkter:

23' - Indlæg fra hårdtarbejdende Mikkel Thygesen - Morten Nielsen viser for første - men ikke sidste - gang tænder og sender bolden på stolpen. FC Roskilde fastholder angrebet og sender bolden ind i feltet igen - Mathias Gehrt, der også spillede en rigtig god kamp, fik sidste fod på bolden - afslutningen bliver dog direkte på målmand Andreas Raahauge.

28' - Tilbagevendte Thomas Dalgaard slipper igennem, men velspillende Frederik Vang klarede flot en med en fodparade.

32' - Hjørnespark til FC Roskilde - imellem venner og fjender header Thygesen farligt på mål. Men igen var målmanden på plads.

35' - Bo Storm sender med en fin aflevering i dybden Morten Nielsen afsted - i denne situation er Nielsen usvigelig sikker og han udplacerede målmanden og bringer FC Roskilde i front.

38' - Igen en aflevering i dybden - denne gang til en fri Thygesen, der dog misbruger det store tilbud. 

43' - Hjørnespark til Skive - bolden lander ved modsatte stolpe til en helt udækket Jeppe Mogensen, der header udligningen ind via overliggeren.

44' - Dybdestikning fra hjemmeholdet igen igen - Robert afslutter fra en spids vinkel men over mål.

45' - Sidste aktion inden dommeren fløjter til pause - Dalgaard sllipper igennem og afslutter mellem et par Roskildeforsvarere, men over mål.

PAUSE

48' - Hjørnespark til FC Roskild, der ikke bliver clearet godt nok - Valon afslutter med et drøn, men bolden suser lige forbi kassen.

55' - Dalgaard adribler Stefan Hansen og afslutter fladt til modsatte stolpe - men uden om stolpen.

56' - Anders Nielsen slår et smukt indlæg - Thygesen dukker frem ved bagstolpen og header bolden sikkert i netmaskerne.

65' - FC Roskilde lukker kampen til 3-1. Gehrt sender frispark ind i feltet, hvor Morten Nielsen dukker op og header i mål fra en hel fri position.

73' - Frederik Brandhof tager et sololøb og afslutter fra kanten af feltet - bolden bliver rettet af og snyder Vang, men heldigvis smutter bolden forbi mål.

77' - Bo Storm sender et frispark ind i feltet - blden bliver igen ikke clearet godt nok - bolden ender hos Mouritsen, der trykker af udefra - bolden drøner lige forbi kassen.

Med tre dejlige og velfortjente point kom FC Roskilde endelig ind i turneringen. Holdet var klart bedre end Skive i dag - der var i mange periode rigtig fint spil, gutterne hjalp hinanden og der var den efterlyste skarphed i begge felter.

Det var alt i alt en rigtig god dag at være til fodbold i Roskilde Idrætspark.

Skarpretter, Morten Nielsen, blev dobbelt målscorer og sænkede Skive.

Kampfakta


FC Roskilde - Skive 3-1 (1-1)

Søndag, den 13. august 2017, kl. 13.45

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 748

Dommer: Chris Johansen

Linjedommere: Simon Blond & Ibrahim Dhaflaoui

4. dommer: Martin Køster

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Nicklas Mouritsen

Stefan Hansen (anfører)

Daniel Stenderup

Anders Nielsen

Valon Ljuti

Mikkel Thygesen

Mathias Gehrt

Bo Storm

Robert Larsen

Morten Nielsen

 

Kampforløb:

35' 1-0 Morten Nielsen (FCR)
43' 1-1 Jeppe Mogensen (Skive)
56' 2-1 Mikkel Thygesen (FCR)
65' 3-1 Morten Nielsen (FCR)
76' Gult kort Anders Hagelkjær (Skive)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
77' Anders Nielsen Andreas Hermansen
85' Bo Storm Andreas Lissau
92' Mathias Gehrt Nicklas Halse

 

Ikke benyttede spillere:

Frederik Schram

Anders Qvist

Jochem Jansen

Mikkel Nøhr Christensen

Dagens kampsponsor: LH Hockerup

Dagens kampboldsponsor: Spar Nord