Sikker 3-0 sejr i testkamp

Det var råkoldt og blæsende på kunstgræsbanen i Roskilde Idrætspark, her til aften kl. 17:00, da der blev fløjtet op til testkamp.

Dagens modstandere var 2. divisionsholdet Avarta. Gæsterne spillede i et fint tempo, de pressede på og gik til stålet i nærkampene, De manglede dog skarphed på den sidste trediedel af banen, så de blev kun farlige et par gange i kampen.

I første halvleg havde de et frispark, som blev banket på stolpen og ellers måtte Schram hive en klasseredning frem en enkelt gang for at afværge en fin afslutning. I 2. halvleg snuppede Frederik Vang en friløber, så Avarta havde også deres chancer.

FC Roskilde var farlige lige fra starten af kampen. Emil var tæt på et par gange, men den sidste skarphed manglede.

Efter 40 min. sender Halse et fint indlæg, hvor Nicolai Vallys stiger til vejrs og snitter bolden i mål til pausestillingen 1-0.

Vi skulle helt over til 74. min., hvor Da Silva bryder angrebet og sender Emil Nielsen afsted - Emil sætter høj fart - på det helt rigtige tidspunkt sender han bolden frem til Morten Nielsen, der ikke svigter i sådan en situation. 2-0 til FC Roskilde.

6 minutter først tid, opsnapper Da Silva bolden og stikker afsted - ingen kan følge med ham og efter en halv banelængde spiller han på tværs til Vallys, der sparker bolden i netmaskerne, fladt ved stolpen, så han bliver dobbelt målscorer og lukker kampen til 3-0.

Til kampen havde Lønstrup valgt følgende start 11: Frederik Schram, Anders Nielsen, Kyle McLagan, Casper Neerborg (U19), Andreas Hermansen, Marc Bredal, Nicklas Halse, Younes Bakiz, Mikkel Nøhr Christensen, Nicolai Vallys og Emil Nielsen.

På bænken startede: Frederik Vang Larsen, Daniel Stenderup, Patrick Da Silva, Morten Nielsen, Mathias Kisum, Stefan Hansen, Robert Larsen, Nicolai Jessen.

Følgende spillere sad over grundet skader: Mikkel Thygesen, Mark Gundelach og Andreas Bruus.

Næste testkamp spilles mandag, den 11/2-2019, kl. 17:30. Modstanderne er AB.