Söderberg & Partners er igen Partnere

Uden at det skal blive en vanesag, så lad os igen slutte ugen af med en glædelig nyhed på sponsorfronten, hvor vores erhvervsnetværk er blevet en netværkspartner rigere. Söderberg & Partners er klar for FC Roskilde igen - hvilket glæder både os og dem.
 
Stig Nelkop fra Söderberg & Partners ser frem til at være med igen:
“Først og fremmest så glæder jeg mig rigtig meget til at være med igen. Jeg er sikker på, at FC Roskilde er på rette vej - og jeg ser frem til igen at være en del af rejsen, både for fodbolden og for netværket.”
 
Lasse Hansen fra FC Roskilde ser frem til samarbejdet: 
“Vi går på weekend med gode nyheder på sponsorfronten - hvis der sker hver weekend, så er jeg en glad mand. Utrolig dejligt at have Söderberg & Partners med på rejsen i klubben igen. Vi ser meget frem til samarbejdet.”
Om Söderberg & Partners:
 
Som Pensions og forsikringsmægler er vi en del af tusindvis af danskeres livshistorie på godt og ondt. Det er et ansvar, vi tager seriøst, og som ikke kun handler om pensionsopsparing og forsikringsdækninger. Her vil du opleve, at vi i fællesskab kan sætte jeres pensionsordning og erhvervsforsikringer på dagsordenen, så den giver værdi for både dig, jeres medarbejdere og jeres virksomhed.
 
Vores mål er at bidrage med råd og løsninger, der hele tiden bringer jer et skridt foran med overblik, omkostningseffektive løsninger og viden.
 
Først og fremmest tilbyder vi ekspertbistand inden for pension og erhvervsforsikringer. Vi er et team med bred viden, indsigt og erfaring fra det danske marked. Vores kompetencer er især inden for benchmark, udbud, rådgivning og service.
 
Söderberg & Partners blev grundlagt af analytikere i Stockholm i 2004, som et finans- og forsikringsmæglerhus. Vi er gået fra at være et entreprenørdrevet selskab til at være Nordens førende uafhængige mæglere. I dag har vi ca. 2.800 medarbejdere fordelt på ca. 96 kontorer i Skandinavien og ca. 300 medarbejdere i Danmark. Vi har været på det danske marked siden 2015, og hjælper med at optimere virksomheders forsikrings- og pensionsløsninger. Vi har i dag samarbejde med samtlige førende forsikrings- og pensionsselskaber i Danmark og udlandet.
 
“Vi glæder os begge utrolig meget til være med i FC Roskilde igen.” - Frederik Christiansen & Stig Nelkop, Söderberg & Partners.