Pattegrise.dk fortsætter sponsoratet i FC Roskilde

Vi er super glade for, at Pattegrise.dk, efter at have været sponsor i FC Roskilde de seneste par år, har valgt at forlænge med yderligere et år som sponsor i Ørnereden. 
 
Lasse Hansen fra FC Roskilde er glad for forlængelsen:
“Det er vigtig med lokal opbakning i en professionel klub som vores - uden opbakning fra erhvervslivet, var det ikke muligt at opretholde et professionelt setup, og samtidig skabe oplevelser på stadion, til glæde for hele Roskilde. Som vi plejer at sige i ørnereden: ”Roskilde for alle”.
Pattegrise.dk er ligeledes en del af vores store erhvervsnetværk.”
 
Pattegris.dk er glade for at fortsætte efter flere års tro tjeneste: 
“Siden vores start i 2007 har vi sat en stor ære i at levere grillarrangementer med helstegt pattegris. Vores passion og kærlighed til god mad er og har altid været et vigtigt grundlag for os.
 
Gennem årene har vi udvidet forretningen i takt med den stigende efterspørgsel. I dag leverer vi grillarrangementer til det meste af Danmark.
 
Vores hold består af dygtige slagtere og kokke, som i samarbejde altid sikrer grillarrangementer af højeste kvalitet. ligesom vi altid selv laver alt fra bunden og benytter os af de bedste råvarer og leverandører.
 
Vi holder til i Tune nær Roskilde på Sjælland, hvor vi har topmoderne faciliteter med egen opskæring og produktion. Med mere end 10 biler/varevogne, adskillelige køletrailere m.m. sikrer vi dig den bedste service og levering. Du kan i øvrigt altid kende os på vejene - det er os med grisene på taget.
 
Hygiejne er vigtigt for både os og ikke mindst vores kunder. Det ved vi, og derfor sørger vi altid for at arbejde efter de gældende anvisninger og overholder alle krav.”