"På besøg" i erhvervsnetværket

24. april 2020

Vi har lavet en rundspørge hos nogle af vores sponsorere, for at høre, hvordan Covid-19 har påvirket deres virksomhed og hvad de savner ved netværket i FC Roskilde.

Vi starter med Hestetorvet Selskabslokaler.

FC Roskilde: Hvad har coronakrisen konkret haft af indvirkning for jer?

Jeff - Hestetorvet Selskabslokaler:

Som selskabslokale og spisested, er jeg påvirket af forsamlingsforbuddet regeringen har pålagt og må derfor holde lukket, hvilket naturligvis betyder en 0-omsætning. Alle arrangementer i foråret og tidlig sommer er enten aflyst eller rykket til efteråret. 

FC Roskilde: Hvilke tiltag gøres i jeres virksomhed for at komme bedst muligt ud på den anden side?

Jeff - Hestetorvet Selskabslokaler:

Det er klart, at jeg har leget med tanken om at køre take away. Men da salget hos andre restaurationer som har hverdags åbent - og normalt benytter sig af take away-konceptet - rapporterer om stor nedgang i deres salg, har jeg ikke set det som værende en god mulighed på nuværende tidspunkt for at øge omsætningen, da vi ikke normalt har gæster igennem på hverdage.

FC Roskilde: I hvilket omfang kan konsekvenserne mærkes i den hverdag I bevæger jer i lige nu?

Jeff - Hestetorvet Selskabslokaler:

Som skrevet før, er den helt store konsekvens på nuværende tidspunkt, at vi ikke må afvikle arrangementer og derfor ikke tjener penge. Men det helt store spørgsmål for os, kommer først længere henne i pandemien, når regeringen åbner op igen. Tør folk booke og planlægge familiefester, firmajulefrokoster og andre store arrangementer i den kommende tid, det er der de helt store konsekvenser ligger for Hestetorvet Selskabslokaler.

FC Roskilde: Har krisen omvendt åbnet nogle muligheder for jer som virksomhed, som I også kan gøre brug af i fremtiden?

Jeff - Hestetorvet Selskabslokaler:

Umiddelbart har det ikke åbnet nogle muligheder for os rent forretningsmæssigt. Vi har dog brugt tiden fornuftigt, finpudset og renoveret i vores lokaler, så lidt godt er der da kommet ud af det. Jeg savner de input som der var planlagt i løbet af året fra FC Roskildes side af. Og så savner jeg også at ‘netværke’, høre om de andres forretninger - og ikke mindst fortælle andre hvad Hestetorvet Selskabslokaler har at byde på. Så jeg glæder mig til at være tilbage.