Overbevisende sejr over Næstved

27. oktober 2019

Når man skal vurdere kampen som helhed, må man sige, at der i dag var klasseforskel på FC Roskilde og de grønblusede gæster fra Næstved i dagens bundgyser.

Klasseforskel er et stort ord, men i dag var det faktisk tilfældet. Næstved kom aldrig i gang, og de havde vel reelt et tilbud i hver halvleg, men uden at kunne udbyttet dem.

FC Roskilde havde derimod stort set alt i dag. De kontrollerede kampen fra start til slut, var på bolden det meste af tiden, producerede flere store chancer - sparkede fire af dem i kassen og formåede at holde "clean sheet". Spillerne leverede en disciplineret indsats - både dem, der startede inde og dem, der kom ind fra bænken.

Junges taktik "sad lige i skabet" og spillerne fulgte den til punkt og prikke. Det var en af den slags kampe, hvor det hele bare lykkedes.

Vil nogen finde noget negativt at sige om "Ørnene" i dag, så skal man godt nok lede længe. Og det bliver ikke herfra, for skal sandheden frem, er det svært at holde armene nede. I dag var det nemlig bare super flot - hele vejen rundt - og det var en fornøjelse at følge og fuld fortjent, at gutterne endelig tik "hul på bylden".

Højdepunkter:

7' - Jessen får bolden i feltet efter en dødbold - han tager et træk og kommer i skudposition, men venter for længe med at trykke af og bliver derfor tacklet.

21' - Næstved sender et indlæg ind foran FCR-målet - Ibrahim Laar kommer højest, men header forbi i fri position.

30' - Flot langskud af Lee Rochester - Mikkel Bruhn klarer flot ned ved stolpen.

32' - Igen er Jessen på spil - først med aflevering ind i feltet til Younes, hvorefter han får bolden tilbage og afslutter fint. Bruhn må give hjørnespark.

33' - På dette hjørnesparket afsluttes der på mål - riposten ender hos Younes Bakiz, der banker den i netmaskerne til 1-0.

42' - Jessen på tværs til Younes, der ikke ser Lindberg i fri position - Younes afslutter fint, men Bruhn skubber bolden til hjørnespark. Bruhn havde generelt en travl dag i dag.

43' - Basse sender bolden på stolpen.

Pause

53' - Daniel Segev Jørgensen vinder nærkamp - sender velspillende Jessen afsted - han sætter fart og spiller på tværs til Yones der afslutter med inderside, dog ikke med helt nok fart. Bruhn må dog igen give hjørnespark.

58' - Lee Rochester sender frispark ved spids vinkel i venstre side på stolpen.

59 - Philip Rejnhold sender fint indlæg ind i feltet fra højre side - Kyle McLagan stiger til vejrs og på smukkeste vis stanger han FC Roskilde foran med 2-0.

65' - Næstveds  Mark Kongstedt header efter hjørnespark - Vang er på plads på stregen.

72' - Første boldberøring af indskiftede Lucas Rejnhold Steen - han sender et sten hårdt indlæg ind ved modsatte stolpe, hvor Lindberg dukker op og sætter indsiden på til 3-0.

79'- Daniel glider i egen forsvarszone - bolden ender hos Munksgaard, der afslutter - men igen afværger Vang situationen.

84' - Bolden sendes ud til Mouritsen i venstre side - han sender et indlæg ind på forreste stolpe - Lindbger snupper bolden, drejer rundt og sender bolden i mål ved modsatte stolpe. Et ægte "angribermål" og 4-0 til stor glæde for de fleste af de 830 fremmødte supportere.

4 minutters tillægstid.

Dagens målscorere: Kristian Lindberg, Younes Bakiz og Kyle McLagan.

Kampfakta


FC Roskilde - Næstved 4-0 (1-0)

Søndag, den 27. oktober 2019, kl. 13.45

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 830

NordicBet LIGA

Dommer: Chris Johansen

Linjedommere: Simon Blond & Christian Nørgård Vilhelmsen

4. dommer: Sebastian Friis Aagerup

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Philip Rejnhold Olsen

Daniel Segev Jørgensen

Kyle McLagan

Nicklas Mouritsen

Nicklas Halse (anfører)

Mikkel Basse

Lee Rochester

Nicolai Jessen

Younes Bakiz

Kristian Lindberg

 

Kampforløb:

11' Advarsel Mark Kongstedt (Næstved)
33' 1-0 Younes Bakiz (FCR)
50' Advarsel Daniel Thøgersen (Næstved)
59' 2-0 Kyle McLagan (FCR)
61' Advarsel Mikkel Bruhn (Næstved)
68' Advarsel/udvisning Mikkel Bruhn (Næstved)
72' 3-0 Kristian Lindberg (FCR)
84' 4-0 Kristian Lindberg (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
70' Nicolai Jessen Lucas Rejnhold Steen
85' Kristian Lindberg Casper Grening
85' Lee Rochester Souhaib Dhaflaoui

 

Ikke benyttede spillere:

Marco Priis Jørgensen (målmand)

Devrim Sahin

Dawda Ngum

Abdoulie Njai