Optakt til Hvidovre - FCR

Sæsonens sidste kamp venter forude, og i den forbindelse har vi taget en snak med Martin Jungsgaard: 
 
FCR Web:
Vi har vundet vores seneste to kampe og dermed to i træk, noget vi ikke har gjort siden november 2019. Er det udelukkende vores spil der har været godt, eller har modstanderens form gjort sit?
 
Martin Jungsgaard:
“Ret beset er det min opfattelse, at vi i faktisk de sidste tre kampe har kæmpet mere, og arbejdet langt hårdere, mere sammenhængende set over hele kampen end tidligere. Samtidig har vi overholdt ALLE fælles aftaler, hvilket har betydet, at modstanderen har lidt vanskeligere ved at komme til afslutning mod os. Endelig har vi ikke haft defensive udfald, hvilket har bevirket, at vi kunne holde nullet. Den sidste gør det alt andet lige lettere at vinde fodboldkampe.”
 
FCR Web:
Udover sejren holdte vi også rent bur for anden kamp i streg. Hvilke ændringer i defensiven har gjort, at vi har været dygtige i bagkæden?
 
Martin Jungsgaard: 
“Det er min opfattelse, at vi set som hold, har evnet at hjælpe vores bagkæde bedre, hvorfor de har kunne holde 0 og forsvare bedre. Vi har ikke afgivet omstillinger til modstanderen, når vi har været i ubalance, hvilket har bevirket, at vi hele tiden har kunne forsvare i overtal og i balance. Det gør det lidt lettere.”
 
FCR Web:
Sæsonens sidste kamp venter på lørdag, på udebane mod Hvidovre. Vi kan slutte af med tre på stribe - hvad er opskriften?
 
Martin Jungsgaard: 
“Udgangspunktet er det samme. Det handler om fællesskabet. Vi skal spille med intelligens og hårdhed. Der skal først og fremmest løbes mange meter, vindes dueller og generelt sætte sig igennem overfor sin direkte modstander. Vores organisation skal være kompakt, og vi skal hele tiden spille kampen i balance. Vi skal være aggressive i pres. Vi skal være dygtige på bolden, spille med stor bevægelighed og i flere sekvenser bare ganske simpelt spille bolden rundt, indtil chancen byder sig, og vi kan blive direkte. Vores omstillinger skal vi køre med konsekvens og voldsom fart. Endelig skal vi, ved hver given standardsituation, have bolden ind i Hvidovres felt, hvor luftvåbnet bare skal sætte sig igennem.”