Optakt til FC Roskilde - Thisted

24. august 2018

3 point!

Efter sidste hjemmekamp mod Silkeborg, som bød på et 0-1-nederlag, skal det nu være tid til at få 3 point på hjemmebane. Vi tørster efter sejr, og vi vil gøre absolut alt for at få den i dag mod et Thisted-hold som kommer med flotte sejre over Lyngby og Fredericia i baggagen. I onsdags var vi et smut i Sundby og spille 1-1 mod Fremad Amager. Isoleret set er det godkendt med 1 point på udebane, men vi var skuffede over at vi ikke vandt kampen. Især efter første halvleg hvor vi skabte rigeligt med chancer til at vinde kampen.

Thisted er som nævnt ovenfor kommet flot i gang med den nye sæson, og kommer med stor selvtillid og tro på tingene efter de flotte sejre mod Lyngby og Fredericia. De har fået en del nye spillere ind i sommerpausen ligesom de også har skiftet træner.

Af profiler kan nævnes den brandvarme angriber Tukiainen, den tidligere mangeårige Superliga-spiller Jeppe Mehl samt Mathias Pedersen, som også var en stor profil i Skive.

Vi er stadig ramt på skader til flere spillere, men som altid skal det ikke være en undskyldning og mod Fremad Amager viste vi, at selvom vi har mange skader, og også måtte ændre i startopstillingen lige op til kampstart, så er alle klar til at gå ind og hjælpe holdet og klubben, og give alt, de har. Det får vi brug for igen søndag.

Nu handler det om at stå sammen og kæmpe, så vi kan få den sejr.

Kom så, FCR!

 

/Rasmus Monnerup, Cheftræner

Kampsponsor: Roskilde Kommune

Kampboldsponsor: BAUHAUS