Optakt til FC Roskilde - Skive

Så byder vi velkommen til 3. hjemmekamp i streg, når Skive gæster "Reden" i Roskilde Idrætspark i morgen søndag.

Denne gang skulle udbyttet gerne blive støtte og heldet tippe til vores side - Vi SKAL vi have point på kontoen, så vi kan begynde at klatre opad i tabellen til der, hvor det er sjovt, og hvor vi gerne vil ligge.

I sæsonens tre foregående kampe, har vi sådan set produceret nok chancer - vi har bare ikke været tilstrækkeligt effektive foran mål, når tilbuddene kom. Det håber vi, at vi er i morgen. Der bliver i hvert fald arbejde stenhårdt på det til træningerne.

Som det ses af tabellen, har Skive også haft en svær start på NordicBet LIGA'en. De ligger inden kampen lige under os - efter to étmåls-nederlag til Nykøbing FC og Brabrand - og der skulle de gerne fortsat ligge, når dommeren fløjter kampen af i morgen.

Vores nye mand, hollandske Jochem Jansen, som debuterede sidste uge, måtte som bekendt udgå med en skade efter blot få minutters spil. I skrivende stund forventer vi, at få ham klar igen i løbet af kort tid. Om han er klar til i morgen kan vi ikke sige noget om endnu.

Inden kampen udtaler cheftræner, Rene Skovdahl, følgende: "I kampen mod Thisted sidste søndag spillede vi rigtig fint og foran 2-0. Desværre reducerede Thisted kort før pausen og fik tro på tingene og kom tilbage i kampen som vi ellers kontrollerede. Vi har allerede erfaret, at alle opgør i 1. division bliver utrolig tætte. Onsdagens pokal kamp mod Nykøbing FC var heller ingen undtagelse. Et hold som vi jo også spiller mod i Nordic Bet Ligaen. Endnu engang et meget tæt opgør som kunne gå begge veje, og som desværre ikke gik vores vej i sidste ende. Vi er selvsagt meget frustrerede over denne start og gør alt for at få tingene til at tippe vores vej.

I forhold til dagens modstander fra Skive forventer vi en tæt kamp. Kim Kristensens tropper havde en flot sidste sæson i skarp konkurrence med FC Roskilde om at nå Play-off kampene for at komme i superligaen. Kun et point skilte klubberne da sæsonen var færdig spillet. Vi glæder os rigtig meget til kampen."

René afsluter: "Vi er opmærksomme på den flotte opbakning, vi får til kampene fra vores fans og sponsorer og det sætter vi virkelig stor pris på. Vi vil gøre alt i vores magt for at tilbage-betale opbakningen med en solid indsats i morgen mod Skive."