Optakt til FC Roskilde - HB Køge

Så er det igen blevet tid til lokalopgør i "Reden".

Efter en god periode med sejr over Thisted og to uafgjorte Jyllands-kampe mod hhv. Vejle og Fredericia kom vi ned på jorden i lørdags i Esbjerg. Efter en fremragende præstation indkasserede vi et mål dybt inde i overtiden som betød at vi tabte 2-1 til Superliga-aspiranterne fra Esberjg. Det var en kæmpe skuffelse, og vi skulle lige bruge et par dage på at komme os. Nu hvor skuffelsen har lagt sig, har vi fokuseret på præstationen, som lover godt for fremtiden – og det skal vi vise lørdag mod HB Køge.

HB Køge har haft en fin sæson og kan, hvis resultaterne flasker sig, stadig nå top 3. De har kun scoret et mål mere end os i sæsonen – til gengæld har deres defensiv været solid, og som altid kommer HB Køge med en stærk defensiv base. Vi spiller ofte meget tætte kampe, og det forventer jeg også bliver tilfældet i dag. Dog vandt vi 3-1 i Herfølge i vores sidste møde, og det ville være dejligt med en gentagelse på lørdag.

HB Køge har en stærk start-11 med Bozga og Arrocha nede bagved, en solid central midtbane med Wohlgemut og Madsen og en bevægelig offensiv med Kristian Andersen, Rochester og Bah – samt fysisk stærke Koch helt fremme. De kommer formentlig i en 4-4-2, når de gæster "Reden".

Vi vil gøre alt for at følge op på den gode præstation i Esbjerg, og derved give jer alle en sejr – ligesom det var tilfældet i sidste hjemmekamp mod Thisted.

Alle mand er efterhånden klar, og det er helt vitalt forud for tre kampe på en uge – nu skal vi slutte sæsonen godt af.

Vi glæder os til at byde HB Køges trænere, ledere, fans og spillere velkommen i "Reden" lørdag eftermiddag.

Der skal også lyde et velkommen til dommerne samt til vores trofaste fans – rigtig god kamp!

/Cheftræner Rasmus Monnerup

Hvis man gemmer kampprogrammet kan man få 10% rabat på flytning hos Flyttefirma Sjælland. Tilbuddet gælder indtil 31.12.2018.

Dagens kampsponsor: Flyttefirma Sjælland

Dagens kampboldsponsor: TOMRA

Dagens sejrsponsorer: BAUHAUS og Skjoldby & Co.