Optakt til FC Roskilde - FC Fredericia

Mareridtsstart!

Det må være overskriften på vores premierekamp i Herfølge sidste søndag. En helt igennem uacceptabel præstation, der i den grad skal revancheres mod FC Fredericia. Vi er alle sammen helt klar til at arbejde stenhårdt for at vi søndag kommer på tavlen.

FC Fredericia fik heller ikke en god start på den nye sæson. I en mærkelig kamp mod oprykkerne fra Næstved endte de med at tabe 3-2. Mærkelig fordi Fredericia var klart bedst i første halvleg og burde have ført med 2-3 mål ved pausen. I anden halvleg var Næstved dog bedst, og endte altså også med at løbe med sejren.

Fredericia har skiftet træner i sommerpausen og har nu Jonas Dal ved roret. I forhold til deres spillestil vil han gerne spille lidt mere direkte end Jesper Sørensen, hvilket man godt kunne se i perioder mod Næstved. Fredericia er stadig rigtig dygtige på bolden, og derfor bliver det afgørende at vores pres sidder i skabet, og at vi selv er markant bedre på bolden end mod HB Køge. Endelig skal vi selvsagt sørge for at lukke af defensivt.

Vi har stadig lidt småskader i truppen, men efterhånden er alle mand tæt på 100 procent, og det skal man kunne se fra første fløjt.

Vi glæder os til at komme i kamp igen, og der skal lyde et stort velkommen til FC Fredericias trænere, ledere, fans og spillere.

Der skal naturligvis også lyde et velkommen til dommerne samt til vores trofaste fans – rigtig god kamp på søndag!

/Cheftræner Rasmus Monnerup

Når gutterne løber på banen i Roskilde Idrætspark på søndag, vil de være iklædt FC Roskildes nye kampuniform. De nye flotte lyseblå kamptrøjer, de hvide shjort og de lyseblå strømper er fra klubbens nye tøjsponsor PUMA.

Læs mere om aftalen her

Dagens kampsponsor: LH Hockerup

Dagens kampboldsponsor: TOMRA