Ny nøglekamp mod direkte modstander

4. oktober 2018

Vi har nu været oppe mod alle modstandere i NordicBet LIGAEN, og dermed byder resten af sæsonen udelukkende på gensyn. Søndag starter gensynet med at møde Nykøbing FC for anden gang dette efterår.

Sidst vi mødte falstringerne blev det til en nulløsning i Nakskov, da Nicolai Jessen efter kun to kampe for Ørnene vendte ”hjem” til sydhavsøerne. Det var en kamp, der aldrig rigtig bød på den helt store spænding – og de få gange det brændte på foran målet, var Schram på plads og tog sig kærligt af skuddene.

Kampen på søndag betegnes som endnu en nøglekamp mod en modstander, vi formentlig skal strides med om placeringerne i tabellen, når sæsonen lakker mod enden. Ligesom os selv har Jens Olsens mandskab langsigtede ambitioner om at blande sig i toppen af rækken. Men ingen af holdene har fået den ønskede start på sæsonen.

Humøret er dog fortsat højt og troen på egne evner er større end nogensinde i Ørnereden. Spillerne knokler hver dag til træning og er godt brugte, når støvlerne trækkes af i omklædningsrummet. Onsdag prøvede spillerne også kræfter med crossfit, som er et nyt initiativ for at øge spillernes fysiske formåen, hvilket man kan se mere til på vores facebook-side.

Med den rette vilje og parathed så snart fløjten lyder søndag eftermiddag klokken 13:45, skal sejren nok komme i hus.

Vel mødt og god kamp!

Dagens kampsponsor: PwC