Nellemann er officiel bilpartner og ny sponsor

19. april 2021

Pressemeddelelse

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Nellemann Roskilde i FCR-familien, hvor de både indtræder som officiel bilpartner & sponsor, som en etableret del af vores erhvervsnetværk de næste to år.

Som en del af sponsoratet og ekstra opbakning fra Nellemann, har FC Roskilde netop modtaget en vaskeægte babyblå FCR-bil, som fremover skal præge bybilledet, når der er lokale ærinder - ligesom at spillertruppen fremover vil have muligheden for at sætte sig bag rattet i en af Nellemanns biler på favorable leasing-betingelser.

Lasse Hansen fra FC Roskilde har svært ved at få armene ned:
“Det er en fantastisk nyhed for klubben, at Nellemann er kommet med på rejsen. Ikke nok med, at de bliver en fast del af vores netværk, så kommer de også med store muligheder for vores spillere, når det drejer sig om biler. Vi håber, at dette kan være med til at gavne spillerne og klubben - og måske på sigt gøre det nemmere og mere attraktivt for spillere langvejsfra at komme her. Samtidig er der landet en vanvittig flot FCR-bil på kontoret, som vi ser meget frem til at bringe rundt i bybilledet, når vi skal til møder, kampe og andre arrangementer.”

Filialdirektør hos Nellemann Roskilde, Mark Salonen, glæder sig over aftalen:
"Vi er super glade for at blive en etableret del af FC Roskilde, og på den måde skabe et godt fundament i Roskilde. Lokalt kendskab er noget af det vigtigste man kan have fokus på – Derfor var byens største erhvervsnetværk et oplagt valg, udover at vi deltager i erhvervsnetværket. Vil vi også gerne være med til at skabe en bedre stadionoplevelse for byens borger – Så i løbet af aftalen vil vi byde ind med forskellige ting som kan være med til at gøre stadionoplevelsen bedre. I forbindelse med aftalen har vi fået lavet en flot MG eHS plug in-hybrid, som snart vil pryde vejene i Roskilde. Vi glæder os til at regeringen nu har åbnet markant mere op og vi kan mødes til sociale aktiviteter igen, og hilse på alle omkring FCR."

På billedet ses fra venstre Steen Jespersen fra Nellemann, Casper Grening, Oliver Juul og Lasse Hansen fra FC Roskilde.