Nederlag i første træningskamp

FC Roskilde spillede i dag første træningkamp efter en relativ kort sommerpause. Dagens modstander var B93, der i sæson 2020/2021 spiller i 2. division vest.

Efter en meget lige 1. halvleg, i Roskilde Idrætspark, hvor FC Roskildes farligste forsøg var Casper Grening afslutning på overliggeren, efter fin omstilling, hvor Mileta tacklede hårdt midt på banen og drev bolden frem, inden han sendte den helt frem til Grening alene med én modstander, fik gæsterne overtaget i 2, halvleg - og kunne score to mål.

FC Roskilde lavede en del udskiftninger, som selvfølgelig også bidrager til lidt uro i geledderne, men der blev ikke produceret mange målchancer.

Ud over Martin Jungsgaards afgang, har FC Roskilde mistet en del spillere. Ny cheftræner, Morten Uddberg, stod i spidsen for 2. divisionsholdet efter få dage på posten. Truppen i dag bestod af nogle af de tilbagværende spillere med erfaring fra NordicBet Ligaen, spillere fra U19, Danmarksserien og prøvespillere. Så det var indlysende, at man ikke kunne forvente en homogen indsats på nuværende tidspunkt. Det primære formål lige nu, er at få bygget truppen op, så kampen i dag blev naturligvis blandt andet brugt til at se spillere an.

FC Roskilde startede med Conrad, Magnus (prøvespiller), Daniel, Simon, Oliver, Hermansen (anfører), Gustav, Oussama, Monday, Mileta og Grening.

B93's to mål blev sat ind af Milan Silva Rasmussen og Søren Nørgaard.

FC Roskilde spiller i løbet af ugen intern træningskamp mod RB1906's Danmarksseriehold. Samtidig arbejdes der på endnu en træningskamp i den kommende weekend.

Lørdag, den 5. september åbner FC Roskilde turneringen ude mod Vanløse.