Monday-hattrick sænkede Slagelse

1. oktober 2021

Eneste kamp i 3. Division denne blæsende og lidt kolde fredag aften blev udkæmpet i Roskilde Idrætspark, hvor FC Roskilde tog i mod Slagelse B&I. Gæsterne har haft en lidt ujævn start på sæsonen og lå placeret som nummer ni med ni point for de første ni kampe. Point der var samlet sammen via to sejre og tre uafgjorte.

I 1. halvleg havde FC Roskilde bolden klart mest - kørte den fint rundt i det etablerede spil og producerede en del gode tilbud, dog uden at have den fornødne skarphed og heldet i de afgørende situationer - andet end den ene gang, hvor Jannik sendte den forløsende udligning i kassen. Gæsterne forsvarede sig godt og levede på hurtige omstillinger, hvor de blev farlige et par gange. Begge præstationer blev ligeligt belønnet med en enkelt scoring og pausestillingen var derfor 1-1.

Billedet i 2. halvleg var stort set det samme - FC Roskilde styrede slagets gang og gæsterne satsede på hurtige og ofte farlige kontraangreb. Som 2. halvleg skred frem begyndte FC Roskilde dog at vise skarpheden foran mål. Men tre kasser trak FC Roskilde det længste strå. Pragtfuldt at komme tilbage på sejrssporet igen med en velfortjent sejr, efter den uafgjorte kamp i Århus sidste weekend.

Monday stod for et vaskeægte hattrick, da han stod for alle tre mål i 2. halveg.

Nu venter så top- og lokalbraget mod Roskilde KFUM på næste lørdag. Det kan dårligt bliver mere spændende og dramatisk.

Målene...

17': Slagelse bryder igennem i FC Roskildes venstre side - Med en fræk finte snydes midterforsvaret og bolden lægges hen for fødderne af Mikkel Petersen, der kan trille bolden i det tomme mål og bringe gæsterne foran 0-1. De havde på dette tidspunkt stort set ikke haft et reelt angreb.

37': Endelig blev FC Roskilde belønnet for det fine pres og produktionen af de mange gode tilbud. Flotte tlmodige kombinationer i venstre side - bolden ender hos Jannik Skov Hansen, der vidunderligt får kontrol over bolden - vender og med et præcis spark drejer han bolden i netmaskerne helt ude ved modsatte stolpe, uden chancer for Sebastian Olsen i Slagelse-målet. En flot scoring til 1-1.

72': Efter et ængere tids optræk bragte FC Roskilde sig endelig foran. Noer sender Monday afsted i dybden - Monday tager bolden til sig - første afslutning bliver stoppet af forsvarer og keeper i samarbejde - Monday fastholder bolden og kan sender den i det tomme mål til 2-1 føring.

76': Mads Julø udfordrer utrætteligt sin direkte modstander og laver her en finurlig dribling inde i feltet, hvor han river sig afgørende fri - men bliver nedlagt. Dommeren er ikke i tvivl og peger omgående på 11 meter-pletten. Monday går til bolden og bringer FC Rskilde sikkert på 3-1.

90': Slagelse disker op med en flot og hurtig omstilling i højre side. Da de kommer tæt nok på mål afslutter de - afslutningen sparker Mike Mortensen til, men bolden går alligevel mod Roskilde-målet, hvor Nikodem Kowalski kommer frem til bolden og prikker den i mål. Så kom der alligevel præcis så meget spænding i slutfasen som FC Roskilde overhovedet ikke havde brug for. 

91': Efter et hjørnespark til gæsterne, hvor deres målmand var gået med frem, bliver Monday send afsted over en halv banelængde med en friløber, med to forsvarsspillere halsende efter ham. Ingen kan dog indhente Monday, der har sat turbo på - han løber fra begge og sender bolden i det tomme mål til slutresultatet 4-2.

Kampfakta


FC Roskilde - Slagelse B&I 4-2 (1-1)

Fredag, den 1. oktober 2021, kl. 19.00

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 375

3. Division

Dommer: Mathias Lykke

Linjedommere: Adis Crneta & Mustapha Hamze

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Mads Julø

Mike Mortensen

Andreas Hermansen (anfører)

Benjamin Lund

Tobias Noer

Nicklas Schmidt

Sebastian Elvang

Jannik Skov Hansen

Valdemar Schousboe

Monday Etim

 

Kampforløb:

17' 0-1 Mikkel Petersen (SBI)
37' 1-1 Jannik Skov Hansen (FCR)
72' 2-1 Monday Etim (FCR)
75' Advarsel Nikodem Kowalski (SBI)
76' 3-1 Monday Etim (FCR), straffespark
90' 3-2 Nikodem Kowalski (SBI)
91' 4-2 Monday Etim (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
72' Tobias Noer Andreas Maarup
82' Mads Julø Casper Neerborg
82' Nicklas Schmidt Magnus Krogh Hansen
82' Sebastian Elvang Ali Haider Shah
88' Valdemar Schousboe Andreas Chabert

 

Ikke benyttede spillere:

Christoffer Monty (målmand)

Mark Leth Pedersen