Mathias “Mac” Christensen er ny FCR-spiller

FC Roskilde har i dag sikret sig endnu en forstærkning frem mod den kommende sæson. 19-årige Mathias “Mac” Christensen kommer til klubben fra FC Helsingør, hvor han i sidste sæson blev kåret som årets talent. 
 
Den unge midtbanespiller glæder sig og ser frem til tiden i FC Roskilde: 
“Jeg er rigtig glad for at være skiftet til FC Roskilde. Jeg har ambitioner om at spille hver weekenden og jagten på spilletid er noget der har været med i mine overvejelser omkring skiftet. Alt det der sker i Roskilde er spændende. Der er noget på spil hver weekend, når man skal spille med i toppen - og det skal vi. Det er altid sjovere, og noget der kan rykke holdet, men også mig selv meget. Jeg glæder mig til at starte og prøve kræfter med en nyt miljø.
 
Jeg elsker at spille fodbold. Som spiller fungerer jeg klart bedst med bolden, på et boldbesiddende hold, der gerne vil spille. Jeg er en midtbanespiller, der ikke har noget imod at dirigere spillet.”
 
Sportschef, Anders Theil, er tilfreds med, at endnu en dygtig og talentfuld spiller trækker i lyseblåt:
“Mathias er en meget dygtig midtbanespiller, som jeg har været ude efter tidligere - så jeg er selvsagt rigtig glad for, at det nu er faldet på plads. Han er god på bolden, har et godt overblik og binder det hele godt sammen inde på midten. Det er uden tvivl endnu en forstærkning der nu er kommet på plads i truppen.”
 
Velkommen til, Mathias!