Malerfirmaet Niels Hansen er her for at blive

Endnu en genforhandling er faldet på plads, hvilket vi i FC Roskilde er godt tilfredse med. Malerfirmaet Niels Hansen har været en del af FCR gennem de sidste mange år.
 
Det betyder utrolig meget for os, at vi også formår at fastholde de sponsorere der har været en del af netværket i længst tid. På baggrund af nedrykningen, er det specielt vigtigt nu, at vi kan mærke, at opbakningen stadig er der til det lokale fodboldhold - hvilket vi sætter stor pris på at kunne fra Roskildes erhvervsliv. 
 
Malerfirmaet Niels Hansen udbyder en bred vifte af ydelser med fokus på nybyggeri, ombygninger og renovering. Firmaet beskæftiger 8 svende, 1 lærling og 1 servicemedarbejder og miljøet er uformelt. Vi har til huse på Håndværkervej 60 E i Roskilde og kører rundt på hele Sjælland. På pladserne hersker en professionel og travl ånd, hvor vi sammen naturligt løfter mod de fælles mål, og hvor humor er en naturlig del af hverdagen. Vi bruger udelukkende professionelle anerkendte produkter, hvilket er en af grundstenene for kvalitet. Dette krydret med faglig kompetence, samt Byg Garanti, skaber rammen for vores levering af 1. klasses arbejde.