LH Hockerup vender retur som Plus Partner

En velkendt sponsor vender retur til Rådmandshaven. LH Hockerup er med på rejsen som Plus Partner - så nu skal der ikke rives ned, men bygges på! Vi glæder os.
 
Lasse Hansen fra FC Roskilde glæder sig over Hockerups tilbagevenden: 
“Den opbakning og støtte vi har oplevet den seneste periode fortsætter. Det er næsten utroligt, men jeg glæder mig utrolig meget på klubben og netværkets vegne. At så mange virksomheder ønsker at støtte op om projektet, er vi meget taknemmelige for. Store som små, alle betyder noget. LH Hockerup er vendt tilbage, hvilket vi ser meget frem til!”

Om LH Hockerup:

 
LH Hockerup er et familieejet firma som i 1974 blev startet op af Henning Hockerup, der i starten primært udførte kloak-arbejde og private nedrivningsopgaver. Den lille virksomhed voksede hurtigt og blev løbende udvidet med flere arbejdsområder – samt større opgaver. I de 40 år siden nedrivningsfirmaet blev grundlagt, har vi stået bag en række nedrivninger af kendte og større bygninger i Roskilde og omegn.
 
Sidenhen er virksomheden overtaget af sønnen Lasse Hockerup, som har videreført den gode kvalitet og stærke værdier. Derudover er virksomheden vokset til over 100 medarbejdere – inklusiv underleverandører – som alle er underlagt den samme kvalitet og kundetryghed.
 
Landsdækkende nedrivning
De seneste år har LH Hockerup budt velkommen til mange nye kolleger i forbindelse med opkøbet af diamantskærefirmaet M. Niemann A/S og jyske Per Rasmussen A/S, som har base i Bjerringbro og er specialiseret i affaldssortering og nedrivning. De to nye afdelinger sikrer, at vi kan udføre opgaver i hele landet og er tilknyttet en diamantskæreafdeling, som gør os i stand til, at håndtere selv de mest komplekse opgaver, heriblandt adskillelse af bygningsdele og delvis nedrivning.