Iversen: Clausen har en vigtig rolle

19. juli 2019

Af: Alfred Winther Groth

Den tidligere Næstved-assistent Anders Clausen er ny assistenttræner i FC Roskilde og kommer dermed til at indgå i trænerteamet, der i forvejen består af cheftræner Christian Iversen og assistent Mark Jensen. Førstnævnte glæder sig over, at teamet nu bliver udvidet og dermed kan tilbyde spillerne yderligere sparring og udvikling.

"Vi skal tilbyde spillerne et endnu bedre træningsmiljø med endnu mere fokus på feedback og individuel træning. Der kan Clausen hjælpe Mark og jeg til at se endnu mere. Seks øjne ser bedre end fire", siger Christian Iversen og fortsætter: "Det vigtigste er, at spillerne kan udvikle sig og blive endnu bedre".

Efter adskillige år i Næstved Boldklub som både spiller og i forskellige trænerrolle stoppede Clausen i sommers. Han har nu valgt at fortsætte fodboldrejsen i FC Roskilde. Det er en gammel kending, som Iversen får bekendtskab af på trænerbænken.

"Anders Clausen er en god fyr, som jeg har kendt i mange år. Han kommer til at bringe en masse kompetencer, der kommer til at komplimentere os godt i teamet. Han har en kæmpe kompetence indenfor analyser, men kan også hjælpe med træningen af angriberne. Han har en stor erfaring fra det højeste niveau i dansk fodbold og jeg glæder mig helt vildt til at arbejde sammen med ham", slutter Iversen.

Anders Clausen har haft første arbejdsdag i FC Roskilde og vi ønsker ham alle sammen velkommen.