Intra Products A/S er ny FCR Partner

Endnu en sponsor slutter sig til FC Roskilde & vores erhvervsnetværk, der snart råder over en bred vifte af virksomheder, både lokalt & ude over bygrænsen. Vi er glade for at kunne byde velkommen til Intra Products, der er ny FCR Partner i klubben. 
 
Lasse Hansen fra FC Roskilde glæder sig over endnu en ny sponsor: 
“I starten af året buldrede vi afsted med mange nye sponsorere, og selvom tempoet er sat ned, er der stadig øget efterspørgsel og interesse for klubben og netværket. Jeg er glad for, at vi kan sige velkommen til Intra Products, der med lokalt kendskab styrker vores position i byen yderligere. Jeg glæder mig også over, at vi igen kan mødes til fodbold og aktiviteter.”
 
Intra Products føler det naturligt at støtte op i FC Roskilde:
”For Intra, som ligger i Roskilde, er det naturligt at støtte op om FCR, som er på vej tilbage efter et år med turbulens. Med lokale nye ejere bør det skabe ro så klubben i løbet af nogle sæsoner kan rykke op igen."
 
"Intra Products A/S, er en international virksomhed, der blev stiftet i 1952. I 2009 flyttede Intra til, den gang enden af, Industrivej i Roskilde, før der kom butikstorv. Intra som har specialiserede sig i handel med Rustfrie Præcisionsrør, Kanylerør, Kapillærrør, Cylinderrør samt Teknisk Keramik. Intra kan i dag også fra eget finmekaniske værksted tilbyde diverse røremner. Intra leverer til det Industrielle marked, Fødevarer-, Medico-, Dental- og Audioindustrien m.fl. Eksporten udgør ca. 25%.”