I morgen går det løs

Inden den spændende kamp mod Vendsyssel FF, har vi talt med cheftræner René Skodahl, der har følgende kommentarer: "Vi har allerede erfaret, at alle opgør i 1. division bliver utrolig tætte, og ser vi tilbage mod kampen i Vejle i søndags - et hold som fører NordicBet Ligaen – var det heller ingen undtagelse. Vejlekampen var en af de kampe, man ønskede kunne have varet 15 min. længere.

I forhold til morgendagens modstander fra Vendsyssel forventer vi en tæt kamp. Erik Rasmussens tropper havde en flot sidste sæson, og klubben har gennem de senere år etableret sig i toppen af NordicBet Ligaen og som et hold, der fast spiller med om at nå Play-off kampene for at komme i Superligaen. På trods af en del udskiftning i trupppen ligger holdet da også på 2. pladsen, hvilket vidner om deres høje niveau.

På skadesfronten lysner det for os, da vi i løbet af kort tid forventer at have både Simon Richter og Jochem Jansen kampklare igen. 

Vi er opmærksomme på den flotte opbakning som vi får til kampene fra vores fans og sponsorer, og det er noget, vi sætter virkelig stor pris på. Vi vil gøre alt i vores magt for at tilbagebetale opbakningen med en solid indsats."

NordicBet's tailgating arrangement før kampen er desværre blevet aflyst.

Nedenfor kan du høre hvad vores anfører, og nybagt far, Stefan Hansen har at sige til morgendagens kamp.