Hensrik forbliver lyseblå ejendomsmægler

2021 starter rigtig positivt ud for FC Roskilde - hvor en masse nye tiltag er i støbeskeen og et ejerskifte gør, at vi ser ekstra meget frem til sæsonstart.

Lasse Hansen fra FCR udtaler: 

“Jeg er super glad for, at vi fortsat har Roskilde og omegns førende Ejendomsmæglerfirma med i vores netværk. Med et ejerskifte bestående af lokale erhvervsdrivende, er det vigtigt at man husker på, at de ikke kan klare projektet alene - i den forbindelse søger vi endnu flere virksomheder, der kunne tænke sig at være med på rejsen. Vi har et af Roskildes største erhvervsnetværk, hvilket betyder at vi gør noget korrekt! De fleste i netværket er ikke de største fodboldfans, men de er derimod med, fordi de ønsker at bakke lokalt op om vores fodboldprojekt. Udover projektet har de muligheden for at stifte bekendtskaber med andre erhvervsdrivende og danne solide relationer til længerevarende samarbejdsaftaler eller leads til deres egen forretning.”

Thomas, indehaver af Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik, udtaler:
“Jeg mener at det er vigtigt, at have nogle ting som samler mennesker på tværs af samfundslag, erhverv og baggrund. Det styrker både forståelse, rummelighed og relationer. Det er Roskilde Festival nok et af de bedste eksempler på. FC Roskilde tilbyder andet og mere end fodbold: Noget at være fælles om - et samlingspunkt. Og har derfor også betydning for byen, ud over dem der interesserer sig for fodbold. Og når der sker et lokalt initiativ, som den nye ejerkreds, så er det et sundhedstegn for byen. Men som de selv udtaler, så kan de alene ikke skabe succes. Det kræver opbakning. Og det vil vi gerne støtte op om. 
 
Desuden har det været en positiv oplevelse af være en del af det erhvervsnetværk som tilbydes. Der er knyttet nye relationer, men lige så meget har det understøttet eksisterende relationer, vi som lokal virksomhed er helt afhængige af. Derfor vil vi også gerne hurtigt vise vores støtte ved at forlænge vores sponsorat.”