Halse i FCR til sommeren 2020

5. december 2017

Endnu en forlængelse er på plads i FC Roskilde.

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Nicklas Halse bliver i FC Roskilde til sommeren 2020.

Denne unge boldbegavelse har virkelig gjort en forskel for holdet. Han er ung, blot 20 år, men spiller allerede med et overblik og en ro, som man normal kun ser hos mere rutinerede spillere. Halse er god til at erobre bolden fra modstanderne og er selv "boldfast" i det opbyggende spil. En ægte 6'er.

En meget opløftet cheftræner, Rasmus Monnerup, udtaler: "Det er fantastisk at det er lykkes at få Halse på en fuldtidsaftale. Nicklas er fra dag et gået forrest i træningen og kampe, og har udviklet sig til en helt central lederfigur i FC Roskilde trods sin unge alder. Han har været en helt afgørende figur i vores flotte afslutning på efteråret, og jeg er sikker på at han vil fortsætte sin eksplosive udvikling. Jeg er ovenud tilfreds med at Halse har valgt at blive i FC Roskilde."

Stilfuld, i balance med bolden under kontrol - Nicklas Halse.

Anders Theil, der som de fleste er klar over, at sportschef i FC Roskilde og dermed har en finger med i spillet, når truppen skal sammensættes, er også synligt tilfreds med at kunne fastholde Halse i FCR-trøjen: "Halse har jo gjort det rigtig godt for os, så det er fantastisk, at vi er blevet enige med ham om en kontrakt frem til sommeren 2020."

Alle i og omkring FC Roskilde glæder sig til det fortsatte samarbejde med Halse og ønsker ham tillykke med kontrakten.

Man skal ikke tage fejl af Halse - til trods for, at han ikke er fysisk den største på FCR-holdet, kan man sagtens slå sig på ham i nærkampene, og han er yderst kompetent i bolderobringsfasen.