Guldbrandsen før mødet med sin tidligere klub

I sommeren 2020 forstærkede vi os defensivt med Victor Guldbrandsen, der kom til Roskilde efter en periode i Avarta. På lørdag står han over for sine tidligere medspillere, når vi skal forsøge at hente forårets første hjemmesejr. Vi har derfor taget en snak med Guldbrandsen forud for weekendens opgør - om dét at skulle møde sin tidligere klub og hvordan han ser opskriften på 3 point. 
 
“Først og fremmest var det sindssyg vigtigt med en sejr, for at få noget selvtillid og få vasket tavlen ren efter FA 2000-kampen. Det var ikke fordi det var den flotteste sejr, hvis man ser på selve spillet, men det var en arbejdssejr - og de skal også til! Jeg syntes, at vi løftede hinanden op og arbejdede stenhårdt. Så kan det godt være, at spillet ikke var det kønneste, men i bund og grund så det de 3 point der tæller, og det var det vi kom efter. Det har givet hele truppen et boost og ekstra sult forud for kampen på lørdag. 
 
Hvis man skal være kontant i svaret, så skal vi være bedre end vores modstandere - sådan helt generelt. Længere er den ikke. På lørdag skal vi ud og vise, at det er vores hjemmebane, med knald hårdt arbejde og så håber jeg, at vi får mere gang i vores spil, så vi rigtigt kan sætte os på kampen fra første fløjt. 
 
Det var specielt at møde Avarta i efteråret. Da vi mødte dem der, var jeg lige skiftet til Roskilde og kun 2-3 uger senere stod vi overfor dem. Nu tænker jeg ikke rigtigt på, at det var været min tidligere klub - det eneste jeg tænker på er FC Roskilde, og hvordan vi kan sørge for, at vi vinder den kamp på lørdag. Det er klart, at jeg kender lidt flere spillere end normalt, men det er ikke noget der fylder. Vi skal bare have den sejr.”