Flot sejr på Brøndby Stadion

FC Roskilde spilles første træningskamp i 2019 i dag kl. 15:00 - og den foregik på Brøndby Stadion mod de forsvarende pokalmestre, og top 3-hold i Superligaen, Brøndby.

Man må bare sige, at Ørnene kom super fint fra start og leverede en solid indsats fra start til slut - og det var faktisk uanset hvem der var på banen, så var de tændte og arbejdede for holdet. Den flotte indsats resulterede i en 1-3 sejr.

Vel har Brøndby været længere tid i gang med en tung opstartstræning, men det skal ikke tage noget fra FC Roskildes indsats. Den var bare flot.

Kampen var bare tre minutter gammel, da Emil Nielsen bliver sendt afsted på en lang bold - Emil holder fart og slår en god bold på tværs, hvor Andreas Bruus dukker op og "first-timer" bolden dejlig kontrolleret i netmaskerne.

Det næste kvarter kom der flere fine indlæg fra FC Roskilde venstrekant og flere gange var Vallys tæt på med hovedet.

Der er spillet godt en halv time da Thygesen fra venstre side slår en farlig aflevering ind foran mål - her er Emil hurtigst på bolden og drejer den smukt forbi Brøndby-keeperen i mål til 0-2. Det var også stillingen da spillerne gik til pause.

Børndby skiftede hele holdet i pause og 2. halvleg var ikke mange minutter gammel, da Halimi reducerede efter flot kombinationsspil.

Så sad der nok nogen på lægterne, der tænkte: "Nå, nu kommer FC Roskilde i voldsom modvind" - men næh, der skete sådan set bare det, at FC Roskilde fortsatte det uimponerede spil med den samme positive attitude. Brøndby havde godt nok bolden meget i denne periode, men stille og roligt kom Ørnene tilbage og 10 minutter senere lavede Brøndby-forsvaret en stor fejl - nemlig at tabe bolden på vej frem i banen. Det var Morten "Skrappe" Nielsen, der snuppede bolden og fra lang afstand sendte han en flad afslutning i kassen til slutresultatet 1-3.

Brøndby havde en stor chance, da Fisker bankede bolden på overliggeren. Det rystede heller ikke FC Roskilde, der stille og roligt kørte sejren hjem.

Man må bare tage hatten af for gutterne - det var bare flot!

Næste udfordring er FCK - kampen afvikles i Telia Parken på mandag, kl. 12:00.

Dagens tre målscorere: Morten Nielsen, Emil Nielsen og Andreas Bruus (udlejet fra Brøndby).