Flot comeback sikrede det ene point

23. oktober 2021

FC Roskilde spillede i dag topbrag i Valby Idrætspark mod BK Frem.

Det var ikke FC Roskildes bedste kamp, og selvom gutterne havde bolden mest, blev det en 1. halvleg, hvor spillet ikke rigtige kom til at hænge sammen - specielt ikke, når man forsøgte at komme frem til afslutninger i modstanderens felt. Der manglede lidt af sidste weekends gode holdpræstation.

Nede 2-0 ved pausen - hvilket dog ikke havde taget modet fra FC Roskilde, der lavede et fint comeback og og satte jagten ind på minimun et point, hvilket også lykkedes. Det endte nemlig med pointdeling, hvilket vel - set over hele kampen - var et OK resultat. Der var dog et par chancer i begge ender til at afgøre kampen, men ingen af holdene havde den fornødne skarphed, da chancerne bød sig.

Målene:

6': Hjemmeholdet bringer sig foran med 1-0 tidligt i kampen. EN forsvarsspiller forsøger sig med et landskud på mål, langt ude fra. Skuddet kikser og mister en masse fart - bolden lander i stedet i fødderne på Christian Helev, der fladt kan udplacere Mony i FCR-målet. FCR-defensiven blev fanget på det forkete ben, og målscoreren stod meget umarkeret.

25': Frem bringer sig foran med 2-0. Anfører Jacob Pind sender et hjørnespark ind i feltet. Monty kan ikke komme frem til bolden, og ingen af forsvarsspillerne formår at afvise indlægget, der i stedet sejler i mål.

51': Schmidt sender et fint hjørnespark i feltet - Valdemar header på mål. Bolden hopper lidt rundt inden den dømmes over målstregen. Der er lidt forvirring omkring, hvem der egentlig skal noteres for målet. Valdemar? Bold.dk skrev Andreas Maarup, som stadionspeakeren også annoncerede. Dommeren har dog noteret, at Tobias Noer fik sidste fod på bolden, så det holder vi os til her. Der er dog ingen tvivl om, at Valdemar lavede det vigtige forarbejde. (25/10-21): Efterfølgende har DBU sendt meddelelse om, at dommeren har vurderet, at målet skal tilskrives Valdemar Schousboe.

78': "Niller" og Julø kombinerer sig flot op ad banen i højre side - Julø kommer i feltet, hvor han nedlægges og dommeren peger på 11 meter-pletten. Valdemar Schousboe finter målmanden til den ene side og lægger bolden smukt nærmest i midten af målet ti slutresultatet 2-2.

Så efter 13. spillerunde er FC Roskilde stadig ubesejret og fører med 33 point. Nærmeste efterfølger er netop Frem, der har 21 point. VSK Århus kravlede op og skubbede Roskilde KFUM væk fra 3. pladsen, da jyderne i dag vandt i deres indbyrdes opgør med 1-3 på Lillevang Idrætscenter.

Nu venter der FC Roskilde to hjemmekampe. Næste kamp er på fredag aften. hvor bundproppen, Herlev IF, kommer på besøg. Lørdag, den 6. november kommer netop VSK Århus på besøg.

Meget kan stadig ske i denne 3. Division, inden man går ind i det afgørende slutspil til næste år. Første- og sidstepladsen ser ret klare ud pt. - imens de øvrige pladser, fra nummer to til 11, kun er adskilt af otte point.

Kampfakta


BK Frem - FC Roskilde 2-2 (2-0)

Lørdag, den 23. oktober 2021, kl. 14.00

Valby Idrætspark

Tilskuere: 826

3. division

Dommer: Jacob Gerner-Rasmussen

Linjedommere: Sadaqat Khatak & Hakan Yurdakul Pedersen

 

Startopstilling:

Christoffer Monty

Mads Julø

Mike Mortensen

Andreas Hermansen (anfører)

Benjamin Lund

Tobias Noer

Nicklas Schmidt

Sebastian Elvang

Magnus Krogh Hansen

Monday Etim

Valdemar Schousboe

 

Kampforløb:

6' 1-0 Christian Helev (Frem)
9' Advarsel Tobias Noer (FCR)
25' 2-0 Jacob Pind (Frem)
30' Advarsel Kristoffer Dirksen (Frem)
37' Advarsel Christian Helev (Frem)
51' 2-1 Valdemar Schousboe (FCR)
76' Advarsel Jacob Skovgaard Larsen (Frem)
78' 2-2 Valdemar Schousboe, straffespark (FCR)
80' Advarsel Jacob Pind (Frem)
90' Advarsel Isak Frederik Tånnander (Frem)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
46' Magnus Krogh Hansen Andreas Maarup
46' Sebastian Elvang Casper Neerborg
66' Tobias Noer Mathias "Mac" Christensen
74' Casper Neerborg Mikkel "Nille" Hallberg Nielsen

 

Ikke benyttede spillere:

Frederik Vang Larsen (målmand)

Andreas Chabert

Ali Haider Shah