FCR smed det væk i anden halvleg

Ovenpå weekendens flotte sejr over Fremad Amager, stod FC Roskilde torsdag overfor Viborg FF, der befinder sig i den sjove ende af tabellen. På papiret en svær opgave, mod et Viborg-hold der dog har været lidt svingende på det seneste. 
 
Det blev en kamp der velsagtens kan deles op i to. Første halvleg var primært på vores præmisser, mens anden halvleg var fuldstændig modsat. Vi kommer rigtig godt fra land, og spiller fornuftig fodbold i kampens første minutter. Inden kampen er en halv time gammel, er vi foran med to. Desværre får hjemmeholdet reduceret kort før pausefløjt, og så gik det ellers stærkt derfra, lige fra anden halvlegs første fløjt.
 
Højdepunkter:
 
6’ - FCR kommer rigtig fint fra land og har også kampens første nævneværdige mulighed. Sebastian Czajkowski så sulten ud, og med et hug fra distancen, der dog går lige forbi den ene opstander, var han stemplet ind.
 
14’ - Efter godt og vel et kvarters spil, bankede Viborg på for første gang. Et indlæg fra kanten ender hos Alassana Jatta, der afslutter med hovedet. Afslutning kigger Frederik Vang i Roskilde-målet langt efter, men overliggeren er i vejen.
 
17’ - Få minutter senere faldt kampens første scoring. Nicklas Mouritsen lægger et fremragende indlæg lige ind i panden på Mileta Rajovic, der header boldent fornemt i mål til 0-1. 
 
28’ - Efter en lille halv times spil var Mileta på pletten igen. Denne gang kom indlægget fra den anden side, hvor afsenderen var Sebastian Czajkowski. Modtageren var den samme som ved første scoring - Mileta Rajovic sparkede bolden i mål til 0-2.
 
30’ - Det var et tydeligt rystet hjemmehold der skulle slå tilbage - og det gjorde de så kort før pausefløjt. Fra kanten af feltet kunne Mads Aaquist sende bolden sikkert forbi Frederik Vang, og reducere til 1-2.
 
PAUSE
 
59’ - Efter pausen stod der Viborg på det meste. Mads Aaquist var med i meget af Viborgs offensive spil, og denne gang gav hans indlæg pote. En relativt umarkeret Christian Sivebæk på kanten af det lille felt, kunne sparke balance i regnskabet. 2-2.
 
68’ - Ti minutter senere stod der igen Viborg på tingene. Frederik Brandhof modtog bolden midt på vores banehalvdel, hvorefter han drev den tættere på vores felt. Med et tørt hug fra distancen, uden chance for Frederik Vang, bragte han hjemmeholdet foran 3-2.
 
80’ - Vi blev aldrig rigtig farlige efter hjemmeholdet bragte sig foran. Istedet kunne de udbygge deres føring med ti minutter igen. Mikkel Agger med en afslutning fra kanten af feltet bliver pareret af Frederik Vang - desværre for os, står Mads Aaquist klar på returen og bringer flot Viborg foran med 4-2. 
 
KAMPFAKTA
 
Viborg FF - FC Roskilde 4-2 (1-2)
Torsdag d. 11 juni 2020, kl. 18:00
Energi Viborg Arena
Tilskuere: 300
NordicBet LIGA
Dommer: Chris Johansen
Linjedommere: Daniel Cortzen & Martin Markus
4 Dommer: Michael Rasmussen
 
Startopstilling:
Frederik Vang
Philip Rejnhold
Kyle McLagan
Marcus Gudmann
Andreas Hermansen
Nicklas Mouritsen
Nicklas Halse (anfører)
Philip Rasmussen
Oskar Høybye
Sebastian Czajkowski
Mileta Rajovic
 
Kampforløb:
17’ 0-1 Mileta Rajovic (FCR)
28’ 0-2 Mileta Rajovic (FCR)
45’ 1-2 Mads Aaquist (VFF)
53’ Advarsel Sofus Berger (VFF)
59’ 2-2 Christian Sivebæk (VFF)
65’ Advarsel Frederik Brandhof (VFF)
68’ 3-2 Frederik Brandhof (VFF)
80’ 4-2 Mads Aaquist (VFF)
 
Ind- og udskiftninger:
54’ Ud Oskar Høybye / ind Abdoulie Njai
62’ Ud Mileta Rajovic / ind Younes Bakiz
75’ Ud Andreas Hermansen / ind Oliver Juul
75’ Ud Philip Rasmussen / ind Souheib Dhaflaoui
 
Ikke benyttede spillere:
Marco Priis (målmand)
Casper Grening