FCR henter profil i HB Køge

FC Roskilde har skrevet en 3-årig kontrakt med HB Køges profil, Mark Gundelach, fra 1. januar 2018.

Det er lykkedes FC Roskilde, med stor hjælp fra en række af deres passionerede sponsorer, at forstærke 1. divisionstruppen med en markant profil fra årsskiftet.

“Vi har tidligere prøvet at hente Mark Gundelach, men denne gang er det lykkedes. Mark har gennem flere sæsoner været en bærende kraft for sit hold og har tidligere spillet 54 superligakampe for FC Nordsjælland. Mark er en aggressiv og angrebsivrig back/wingback, som virkelig kan skabe problemer for et forsvar. Dygtig i pasningsspillet, rigtigt hurtig med gode indlæg og samtidig placeringsstærk defensivt. Mark vil helt klart forstærke vores trup. Det har kun været muligt at hente Mark med hjælp fra nogle af vores fantastiske sponsorer, så herfra skal der lyde en stor tak til dem,” udtaler sportschef Anders Theil.

Cheftræner Rasmus Monnerup er ligeledes stærkt tilfreds med forstærkningen: “Jeg er utrolig glad for, at vi har hentet Mark Gundelach. Mark er efter min mening i top 2 på sin position i NordicBet Ligaen. Han passer helt perfekt til den måde, vi gerne vil spille på. Han er hurtig, dygtig i sine beslutninger og har et fremragende indlægsspil. Samtidig er hans timing helt forrygende, og jeg er sikker på, at han både vil bidrage med assister og mål – og så har han tillige en ekstraordinær arbejdsmoral. Jeg ser frem til at arbejde med Mark og være med til at gøre ham til en endnu bedre fodboldspiller. Det er et stærkt signal, at Mark har valgt at fortsætte sin karriere her i FC Roskilde,” udtaler cheftræner Rasmus Monnerup.

Også Mark Gundelach ser frem til samarbejdet med FC Roskilde: “Jeg synes, at FC Roskilde har et rigtigt spændende projekt. Og efter mine samtaler med Theil, Bo og Rasmus har jeg kunnet mærke deres sult for at tage det næste skridt. Først og fremmest i 1. division og forhåbentlig i superligaen indenfor den næste årrække. Derudover er det en spændende spillertrup, som har et stort potentiale, der efter min mening hører til i toppen af NordicBet Ligaen,” udtaler Mark Gundelach.

Mark Gundelach underskriver kontrakten med FC Roskilde.