FC Roskilde henter Sebastian Czajkowski

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at 23-årige Sebastian Czajkowski tiltræder som ny spiller i FC Roskilde. 
 
Carsten Salomonsson ser positivt på tilgangen: “Fantastisk at det lykkedes os at tilknytte Sebastian til FCR. Han er tidligere Superliga-angriber, utrolig målfarlig og en spiller der arbejder stenhårdt. Sebastian passer også rigtig godt ind i vores omklædningsrum. Vi ønsker ham velkommen mange gange.”
 
Sebastian Czajkowski er selv meget glad for at være på plads i FC Roskilde:
“Jeg er utrolig glad for at have underskrevet kontrakten. Målet for mig var at finde noget i Københavnsområdet, og det ønske opfyldte Roskilde. Jeg har tidligere mødt FC Roskilde, og har deraf også stor respekt for klubben. Jeg glæder mig til at komme i gang og få spillet en masse kampe, nu hvor jeg er min skade kvit.”
 
Cheftræner Martin Jungsgaard er ligeledes meget tilfreds med tilgangen af Sebastian: "I Sebastian får vi en næsten komplet angriber. Han er hurtig, arbejdsom, med et godt blik for spillet både i banens længderetning (Dybderum) og i mellem kæderne. Én dygtig afslutter, der hele tiden lurer på at komme ned bagved modstanderens backkæde. Samtidig har han netop den alder, indstilling og sind, som vi mener, at spillere i FC Roskilde skal være bygget af. Det er vores håb, at Sebastian vil spille mange år og score en allerhlevedes masse mål for FCR". Han tildeles naturligvis det FCR-forpligtende Nr. 7, der tidl. har været båret af topangriberne Jeppe Kjær og siden Emil Nielsen.”
 
Velkommen til Sebastian!