FC Roskilde binder U19-topscorer

FC Roskilde har i dag skrevet kontrakt med 18-årige Ali Shah, der tager skridtet fra ungdomsfodbold til førsteholdet i klubben. Ali har allerede fået sin debut i lyseblåt og kan i fremtiden se frem til mange flere kampe med nummer 26 på ryggen.

Hovedpersonen selv føler sig hjemme og glæder sig over kontrakten:
“Jeg føler mig glad, det er super fedt. Det er her jeg føler mig hjemme og her jeg kender alle menneskerne - det er lidt som en stor familie. Jeg glæder mig bare til at vise hvad jeg kan og forhåbentlig score en masse kasser. Jeg håber og tror på, at jeg kan bidrage med noget.”

Ali har i indeværende sæson scoret 11 mål for U19-mandskabet og har med de scoringer sat sig solidt på den interne topscorerliste.

Sportschef, Anders Theil, er glad for at tilknytte den unge offensivspiller:
“Ali er en spændende og meget udfordrende spiller, som har en masse X-faktor. Vi er selvfølgelig utrolig glade for, at vi kan beholde Ali i klubben, hvor han nu bliver rykket op i førsteholdstruppen. Det bliver spændende at følge hans udvikling på seniorplan - hvor jeg er sikker på, at Michael og Ali får et rigtig godt samarbejde, der kan justere på det de skal, i forhold til den rette udvikling.”