Et point efter spændende afslutning

21. april 2019

FC Roskilde skulle forsøge at følge op på den fantastis flotte præstation mod Nykøbing FC, sidste søndag, hvor Ørnene snuppede en overbevisende 0-5 sejr.

Påskevejret var smukt, banen var bedre end meget længe og 1343 fodboldsultne tilskuere var klar på lægterne. What's not to like!

Hjemmeholdet havde Mikkel Nøhr Christensen, Anders Nielsen og Emil Nielsen, fra sidste weekends start 11'er, ude.

Gutterne kom fint fra start og bragte sig flot foran med 1-0 på et flot mål af Nicolai Vallys. Derefter var det dog desværre som om, at initiative blev overladt til gæsterne fra Fremad Amager. Amar'kanerne satte sig på det meste og tilkæmped sig et par chancer - to af dem blev udnyttet til at bringer sig foran. Det sidste på det værst tænkelige tidspunkt - i de sidste sekunder inden pausen.

I 2. halvleg viste FCR stor moral og vilje til at komme tilbage i kampen. Ørnene sad på det meste af resten af kampen, og kæmpe med næb og klør for det ene point. Vallys brændte et straffespark, men et par minutter før udløb af den ordinære spilletid lykkedes det endelig. Indskiftede Morten Nielsen sikrede det ene point. Det var absolut fortjent med det ene point, som kan vise sig værdifuldt, når det endelige regnskab skal gøres op, den 25. maj 2019.

Højdepunkter:

6' - Frispark sendes fint ind i feltet - Vallys får sidste fod på bolden, men mellem venner og fjender sender han bolden over mål.

30' - Vallys header hjørnespark i netmaskerne tæt under mål - flot "timet" løb i forhold til Da Silvas flotte hjørnespark. 1-0 til FCR.

36' - Pierre Larsen river sig fri i højre side, og sender en flad bold ind i feltet, hvor Lucas Ohlander drejer bolden over stregen med en smart finte baglængs rundt om sig eget støtteben til 1-1.

45' - Gæsterne bringer sig foran 1-2. Thor Lange laver en "Laudrup-finte"-lignende aktion, hvor han snyder tre FCR-spillere - han tager et træk og tordner den i netmaskerne fra kanten af felten.

Pause

55' - Stenderup header for kort tilbage til Schram - Fremad Amager-spiller, Samsion Iyede, kommer imellem og afslutter, men til FCR's held triller bolden udenom stolpen.

73' - FCR hjørnespark forlænges, og Vallys kommer op ved bagstolpen og header, men desværre over mål.

80' - Lang bnold til Skrappe ved stolpen - han lopper den ind til Kyle, der fro foran mål header - men desværre lige på Nicklas Dannevang i Fremad Amager-målet.

85' - Straffespark til FCR. Vallys forsøger sig som dobbelt målscorer, men skyder stort set lige på Dannevang, der redder uden de store problemer.

88' - FCR presser på for en udligning og sender en lang bold frem - indskiftede Kyle McLagan, der er utrolig stærk i luften, forlænger til Morgen Nielsen, der er stukket afsted lige på det rigtige tidspuynkt - Morten udplacerer sikkert Dannevang og udligner til en kæmpe brøl og stor tilfredshed på lægterne hos hjemmeholdets supportere.

5 minutters tillægstid.

FCR pressede på, men til sidst løb tiden ud. Slutresultatet blev 2-2.

Hvidovre tabte hjemme 0-2 til Silkeborg og FC Helsingør tabte hjemme 1-2 til bundproppen, Thisted.

Spændingen i bundstriden er på kogepunktet - næste søndag kommer Hvidovre på besøg. Kom ned og støt gutterne og lad os lave det til et brag af en fodboldsøndag i Roskilde Idrætspark!

 

9 FC Roskilde               31
 
 
 
 
 
10 Hvidovre               30
 
 
 
 
 
11 FC Helsingør               27
 
 
 
 
 
12 Thisted               26

 

Kampfakta


FC Roskilde - Fremad Amager 2-2 (1-2)

Søndag, den 21. april 2019, kl. 13.45

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 1342

NordicBet LIGA

Dommer: Jakob A. Sundberg

Linjedommere: Derya Oguz & Simon Blond

4. dommer: Casper Thorsøe Jr.

 

Startopstilling:

Frederik Schram

Mark Gundelach

Stefan Hansen (anfører)

Daniel Stenderup

Patrick Da Silva

Nicklas Halse

Robert Larsen

Jeppe Illum

Nicolai Vallys

Younes Bakiz

Andreas Bruus

 

Kampforløb:

30' 1-0 Nicolai Vallys (FCR)
36' 1-1 Lucas Ohlander (Fremad)
45' 1-2 Thor Lange (Fremad)
56' Advarsel Markus Bay (Fremad)
70' Advarsel Robert Larsen (FCR)
88' 2-2 Morten Nielsen (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
53' Younes Bakiz Nicolai Jessen
65' Andreas Bruus Morten Nielsen
77' Jeppe Illum Kyle McLagan

 

Ikke benyttede spillere:

Frederik Vang Larsen

Casper Neerborg

Mathias Kisum

Mikkel Thygesen