Delte i chancerig testkamp

FC Roskilde spillede i dag den anden testkamp inden for mindre end 24 timer. I går blev det til et nederlag på 2-0 mod Nykøbing FC og i dag, hvor den igen stod på en udebanekamp, gik turen til Valby og Boldklubben FREM.

Formålet var at arbejde videre med det nye spillesystem, men også at få så mange spillere til at spille så tæt på 90 minutter som muligt. Flere spillere sad over i dag - fx. Thygesen, Qvist og Stenderup. Det sammen gjorde Morten Nielsen, der grundet en skade blev udskiftet i starte af kampen i går. Som det ser ud nu, er skaden ikke så slem som først frygtet. Mathias Gehrt kom heller ikke i kamp i dag.

Start-11'eren var:

Frederik Schram, Nicklas Mouritsen, Stefan Hansen (anfører), Jacob Berthelsen (prøvespiller), Anders "Nille" Nielsen, Mathias Kisum, Gustav Rasmussen (U19), Nicklas Halse, Kristian Lindberg, Mikkel Nøhr og Emil Nielsen.

FREM braget sig foran 1-0 på deres første reelle chance, hvorefter FC Roskilde satte sig tungt på kampen - styrede spillet og producerede en del målchancer. Udligningen til 1-1 blevt sat ind af Emil Nielsen, tæt inde foran mål, efter fin assist af en velspillende Mikkel Nøhr, der sætter vores gamle ven, Kristian Geertsen, af med en skarp vending.

FCR bringer sig også foran - igen efter noget der ligner "klumspil" - assist kommer fra Kristian Lindberg og Jacob Berthelsen har sidste fod på bolden.

Hjemmeholdet udligner dog inden pausen på en sjælden chance i 1. halvleg. En lang bold sendes ned bag FCR-fosvaret, hvor FREM's Rasmus Louie lopper bolden over en FCR-spiller og banker den i mål.

I 2. halvleg tabte FCR lidt tempo og FREM kom klart bedre med i kampen, hvor de har et par gode tilbud. Frederik Schram laver straffespark, men god skaden god igen, da han viser klasse ved at pille skudet fra 11-meterpletten.

FREM bringer sig i denne periode foran med 3-2, efter en fin frispilning af Kristian Geertsen, der sender bolden ind over FCR-forsvaret, hvorefter bolden bankes i netmaskerne.

Kampens sidste mål til 3-3 bliver sat ind af Kristian Lindberg. Et hjørnespark sendes fint ind i feltet - der heades på mål, og Lindeberg stiger til vejrs og dirigerer bolden videre ind helt oppe under overliggeren.

I slutningen af kampen havde FCR igen fået overtaget, og tilspillede sig flere fine chancer - men desværre manglede lige den sidste skarphed.

Næste testkamp spilles på lørdag i Roskilde Idrætspark, når Avarta kommer på besøg.