DBU på besøg i Ørnereden

Tirsdag var der fornemt besøg i Ørnereden, da to DBU-repræsentanter var forbi til en snak om vores talentudvikling. Formålet med det årlige besøg fra de auditørerne er at danne sig et overblik over den nuværende situation for vores talentarbejde – så at sige stikker de en finger i jorden.

Besøget er et led i at få fornyet vores B-licens i talentafdelingen, så vi fortsat kan udvikle vores ungdomsspillere og tage del i landets næstbedste rækker for henholdsvis U17- og U19-spillere. Efter besøget vil klubbens ledelse modtage en rapport fra DBU med en række positive punkter og udviklingspunkter i forhold til vores talentarbejde. Et generelt kritisk skriv, der skal være med til at værne og styrke om de værdier, som talentindsatsen i FC Roskilde bygger på:

”Det er vigtigt for os hele tiden at blive bedre til talentudvikling. Vores nuværende ungdomshold blander sig med nogle af de bedste i landet, men vi vil da gerne tage skridtet op og kunne byde de allerbedste op til dans. Derfor ser vi frem til at læse DBUs rapport, så vi kan se, hvor vi skal forbedre os” siger talentchef Per Henning Jensen

Anders Gerber og Jesper Sommer er de to auditører, der tirsdag har været på besøg. Det er to herrer med stor fodboldforstand. Gerber har tidligere assistenttræner i Silkeborg IF og cheftræner i Skive IK, mens Sommer kommer med en fortid som spiller i Roskilde og som sportschef i Næstved, HB Køge og FC Roskilde.