Bøttcher:Fog forbliver FCR Partner

18. maj 2020

Pressemeddelelse

Vi er utrolig glade for, at Bøttcher:Fog har valgt at forlænge deres sponsorat i FC Roskilde og samtidig udbygge med en reklamebande i Roskilde Idrætspark.
 
Lasse Hansen fra FC Roskilde udtaler følgende om forlængelsen: “Det er utrolig dejligt at se, at der stadig er stor opbakning til projektet, og de ting vi arbejder hårdt for i klubben. Jeg er glad for, at Bøttcher:Fog fortsat vil være med på den rejse."
 
Bøttcher:Fog er en lokal forankret virksomhed som startede i 1986 og beskæftiger i dag 21 medarbejdere.
 
Bøttcher:Fog leverer skræddersyede løsninger, der er tilpasset dine behov. I hele processen fra idé til levering er vi den rigtige leverandør. Bøttcher:Fog har elektrikere, som er specialiseret i vores forskellige kompetenceområder, og vi er derfor i stand til at løse alle former for opgaver, store som små.
 
Når du vælger Bøttcher:Fog vælger du samtidig en sikker partner til dit projekt. I kraft af Bøttcher:Fog's størrelse og kapacitet kan de både levere ydelser her og nu samt hjælpe dig og din virksomhed med at lægge energioptimerende planer for fremtiden.
 
Du er altid velkommen til at kontakte Bøttcher:Fog på telefon 7020 3030 eller firma@bottcherfog.dk for et uforpligtende tilbud.
 
Simon Pedersen fra Bøttcher:Fog siger følgende: “Vi er glade for, at vi nu har forlænget vores sponsorat i FC Roskilde. Vi ser frem til flere gode oplevelser i fremtiden."

Besøg Bøttcher & Fog's hjemmeside