Brabrand - FC Roskilde 2-1

De bevingede ord fra Rasmus Monnerup var inden dagens skæbnekamp klare: Kun en sejr talte.  Med mindst ét point ville endnu en sæson i NordicBet LIGAEN være sikret. Omvendt var værterne pisket til at vinde, for endnu at holde liv i det gode forår og det spinkle håb om overlevelse. Det blev desværre til en hjemmebanesejr på en hård men flot græsbane da solen langsomt gik ned over Brabrand Stadion.

I første halvleg spillede holdet som et rigtigt tophold i rækken med flydende kombinationer og god indstilling. Det var da også her, at målet faldt, hvor især Mikkel Nøhr brillerede og viste sit gode overblik og touch frem. Kræfterne løb dog ud i anden halvleg, og på de næsten eneste chancer fik værterne scoret og holder liv i nedrykningskampen.

Nu afhænger alt af søndagens resultater. Det er dog fortsat i FC Roskildes egne hænder, som med blot ét point over Fremad Amager kan sikre sig overlevelse – såfremt Brabrand vinder over Viborg.

 

Højdepunkter:

5’: Efter et velspillet angreb fra venstresiden med Mikkel Nøhr Christensen som dirigent, ender bolden hos Mark Gundelach, som med stor iver og energi driver den mod baglinjen. Robert Larsen har i den forbindelse søgt ind i feltet og sender en afslutning afsted.

11’: Værterne får sat noget sammen, der minder om et godt angreb, men får slet ikke udnyttet en stor chance, da Schram efter en første flot parade er prisgivet foran mål. Bolden bliver headed forbi i en bue, der sandsynligvis ville gøre sig godt i mange matematikstykker.

29': For muligvis ottende gang runder Mark Gundelach to mand med sit fremragende antrit og sender et indlæg indover, som desværre bliver clearet. Bolde ender dog hos ham igen på sidelinjen, hvor han dribler ind foran feltet og sender et skud i målmandens handsker.

31’: Gundelach søger mod mållinjen, sender et stenhårdt fladt indlæg indover, hvor Emil Nielsen er klar! Med møje og besvær bliver den bakset ind i mål. Flere af hjemmeholdets spillere var dog hurtigt ude ved linjedommeren, da de bestemt mente, at Emil benyttede sig af hånden for at få styr på bolden.ffte

37’: Mikkel Nøhr kommer med et flot drive ned gennem midten af banen, hvor han snitter bolden videre til Mikkel Thygesen på venstrekanten. Han kvitterer med et indlæg mod fjerneste stolpe, hvor Emil Nielsen kommer stormende. Desværre kommer en forsvarsspiller i vejen.

Pause

52’: Et frispark på kanten af vores straffesparksfelt bliver slået mod bagerste stolpe, hvor Michael Petersen dukker op og næsten ubesværet header bolden i mål.

55’: Værternes Jacob Linnet løber dybt, da en lang bold nærmer sig Ørnenes straffesparksfelt. Schram kommer stærkt ud og sparker bolden væk, men Linnet fortsatte sit løb ufortrødent ind i Schram, som går i jorden. Simon Richter og Jacob Linnet kommer derefter op og skændes – noget intenst – inden dommer Kasper Madsen kan nå at agerer. Det bliver dog ikke til håndgemæng, og det koster derfor en advarsel til Ricther og Linnet.

86: Værterne får et frispark et stykke ude fra straffesparksfeltet, men slår det direkte ind omkring målfeltet, hvor Jacob Linnet på mærkværdig vis kommer til bolden og snitter den i kassen mens Schram styrter fremad for at cleare bolden.

 

Kampfakta:

Brabrand IF – FC Roskilde 2-1 (0-1)

Onsdag, den 16. maj, kl. 18:30

Brabrand Stadion

Tilskuere: Uoplyst

NordicBet LIGA – rundenummer 32 ud af 33

Dommer: Kasper Madsen

Linjedommere: Jannik Vinther og Lars Rix

4.dommer: Nils Heer

 

Startopstilling:

Frederik Schram

Mark Gundelach

Anders Qvist

Daniel Stenderup

Nicklas Halse

Mikkel Nøhr Christensen

Morten Nielsen

Emil Nielsen

Mikkel Thygesen

Simon Richter

Robert Larsen

 

Kampforløb:

30’: 0-1          Emil Nielsen

39’: Advarsel  Michael Petersen (Brabrand)

51’: Advarsel  Robert Larsen (FC Roskilde)

52’: 1-1          Michael Petersen (Brabrand)

55’: Advarsel  Simon Richter (FC Roskilde) og Jacob Linnet (Brabrand)

76’: Advarsel  Nicklas Halse (FC Roskilde)

82’: Advarsel  Lucas Enevoldsen (Brabrand)

86': 2-1           Jacob Linnet (Brabrand)

 

Ind- og udskiftninger:

                      Ud                                       Ind

61’:                Mikkel Nøhr Christensen     Mathias Gehrt

80’:                Morten Nielsen                    Kristian Lindberg

85’:                Robert Larsen                     Andreas Hermansen

 

Ikke benyttede spillere:

Valon Ljuti

Mads Julø

Nicklas Mouritsen

Jannich Storch