Better Ways Consult er nyeste skud i netværket

21. januar 2021

Pressemeddelelse

Det er med stolthed, at vi kan præsentere endnu en ny sponsor i FC Roskilde & vores fantastiske erhvervsnetværk. Better Ways Consult er nyeste tilføjelse til et allerede stærkt og blomstrende netværk. Et velkendt og tidligere set ansigt er tilbage i netværket. Sidst vi så Christian, sad han som medlem på vegne af Krifa - men siden da, er han gået sine egne veje som selvstændig.
Om Better Ways Consult:
 
Dine medarbejdere er det vigtigste, du har. Hvis dine medarbejdere er motiveret og trives, performer de bedre, hvilket giver dig følgende:
 
• En bedre bundlinje
• En bedre rekruttering og fastholdelse
• Mindsker sygefraværet
 
Som certificeret GAIS Business Partner hjælper jeg dig og dine medarbejdere til at forstå deres motivation og trivsel via en GAIS trivselsmåling, der er videns- og evidensbaseret.
 
Du får en komplet kortlægning af dine medarbejderes trivsel ud fra en intuitiv online-måling, der kun tager 10 minutter at svare på for medarbejderne. Målingen kortlægger detaljeret dine medarbejderes motivationsfaktorer, som bevirker højere trivsel og bedre performance. Og ud fra resultatet hjælper jeg med udarbejdelse af en konkret handlingsplan i samarbejde med dig.
 
Et forløb indeholder som typisk følgende:
 
• Opsætning og udsending af anonym trivselsmåling
• Fortrolig tilbagelæsning af målingens resultater til dig som leder/HR-ansvarlig
• Dialog eller workshop med medarbejdere med fokus på målingens resultater og jeres udviklingspotentiale
• Udarbejdelse af handlingsplan i tæt samarbejde med leder og team
• Efterfølgende opfølgning på handlingsplan og effekt
 
Jeg har mere end 5 års erfaring med GAIS, trivsel og motivation. Derudover har jeg en indgående viden og forståelse af de forudgående rapporter og de empiriske undersøgelser, som danner fundamentet for GAIS-platformen. Better Ways Consult’s målsætning er at være med til at styrke din virksomhed igennem bedre motivation og trivsel!