4 gode grunde til at komme på stadion på søndag

Af: Alfred Winther Groth

Vi glæder os umanerligt meget til at se så mange som muligt på stadion søndag. Vi forventer igen at se mange tilskuere, men skulle man alligevel mangle et lille skub for at dukke op, kommer her fire gode grunde.

Ørnereden har udviklet sig til et fort

Hvis man kigger bort fra hjemmebanenederlaget til Silkeborg, så er Christian Lønstrup ubesejret på hjemmebane. I Roskilde Idrætspark har Lønstrup siden sin tiltrædelse i midten af september hentet 19 point på ni kampe. Det giver et pointsnit på 2,1 point per kamp, der er de fleste tophold værdigt. Vi ser frem til at fortsætte det flotte snit.

Læs også: Lønstrup: Vi bestemmer selv på hjemmebane.

2/2 sejre mod Hvidovre

To gange i denne sæson har vi mødt Hvidovre – først hjemme, siden ude. Begge gange er det blevet til flotte sejre på henholdsvis 3-0 og 2-0. Dermed er det også det hold, der har givet os flest clean sheets. Så foruden en sejr ligger der måske også endnu et rent bur og venter?

Læs kampreferatet fra seneste kamp mod Hvidovre.

Børnevenlig fodboldoplevelse

Som til de sidste to hjemmebanekampe har vi fortsat fokus på, at det skal være sjovt for hele familien at komme på stadion. Derfor vil der igen være hoppeborg, popcornmaskine og minifodboldbane til de yngste mens der til resten af familien er god 1. Divisionsbold, kolde fadøl og lækre flæskestegssandwich.

Solskinsvejr

Foruden tre point ser det også ud til, at det bliver flot fodboldvejr i Ørnereden. Små 20 grader og godt med solskin venter. Til sidste uges hjemmebanekamp mod Fremad Amager var vejrguderne med os – og det er de formentlig også nu på søndag.