Rationel Service er ny Stjerne Partner

Endnu en forstærkning på sponsorfronten, hvor en gammel kending vender tilbage til FC Roskilde. Rationel er tilbage i klubben og vores erhvervsnetværk, denne gang som Stjerne Partner. 
 
Siden 2012 - og kun med en enkelt sæsons fravær - har Rationel været en del af FC Roskildes erhvervsnetværk. I 2019 var Rationel med til at sørge for, at vores førstehold, som forberedelse til sæsonen, kunne komme afsted på træningslejr. Det er altså en trofast sponsor der vender “hjem”. 
 
FC Roskildes direktør, Claus Grønborg, er glad for at have Rationel tilbage:
“Det er rigtig dejligt at se en Rationel igen som en af støtterne til fodboldprojektet FC Roskilde – og nu som Stjerne Partner – vi takker for opbakningen og glæder os til samarbejdet. At vi er i en position nu, hvor tidligere sponsorere vender retur, betyder at vi har gang i det rigtige.”
Lars Hinrich fra Rationel ser frem til at være med igen:
“Rationel startede med at være sponsor tilbage i 2012. Vi var med på en fantastisk rejse op gennem 10’erne, hvor de sportslige præstationer blev ved med at imponere. Samtidig blev erhvervsnetværket hele tiden styrket, og det var fantastisk at opleve det sammenhold, der var. Desværre ændrede forholdene sig – både sportsligt og ejermæssigt – i slutningen af 10’erne, hvorfor vi hos Rationel valgte at sidde over som sponsor i sæsonen 2020-2021. Men med den ny ejerkreds, der er lokalt forankret, vil Rationel – og jeg personligt – gerne være med til at bidrage til en ny rejse. Vi glæder os til den kommende sæson og til igen at være en del af et meget professionelt netværk.”