Fans på cykeltur til Thisted

23. oktober 2018

Af Alfred Winther Groth

Fredag formiddag begav to af vores trofaste fans sig afsted på en noget usædvanlig away-tur. Med Thisted og søndagens opgør i NordicBet LIGA som ende destination, hoppede de på cyklerne og begyndte at træde i pedalerne.

Dennis Nielsen og Martin Hansen havde besluttet sig for at støtte drengene ved at cykle de 255 kilometer, der er mellem Roskilde og Thisted. En noget anderledes udebanetur, der heldigvis endte godt og med ankomst tre kvarter før kampstarten søndag klokken 13:45.

Undervejs blev det ”kun” til et enkelt styrt, utroligt nok ingen punkteringer og desuden to overnatninger i shelter. Første stop var ved Sjællands Odde, inden turen gik over Fyn og til Nykøbing Mors, hvor de tog sig endnu et pitstop for en overnatning. Heldigvis skulle de ikke retur på cykel, men nuppede en togtur – som immervæk også tog nogle timer.

Som moralsk og økonomisk støtte havde de BAUHAUS, der med på vejen havde givet de gæve gutter et tiltrængt rygklap.

En noget ekstraordinær tur, der betød meget for drengene og det var derfor ekstra ærgerligt, at Dennis og Martin ikke kunne være vidende til en sjællandsk sejr på Sparekassen Thy Arena. 

Her står Dennis og Martin sammen med hele FC Roskilde-truppen.