FCR og Krogh fortsætter to år mere

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi i dag har forlænget aftalen med Magnus Krogh, så den nu løber til sommeren 2023. 
 
Magnus Krogh har siden sin debut i marts spillet 13 kampe, med 5 scoringer i lyseblåt som følge.
Magnus Krogh glæder sig til at fortsætte rejsen med FCR: 
“Jeg har forlænget fordi jeg i Roskilde har fundet glæden ved fodbold igen, efter et vanskeligt år fodboldmæssigt. Samtidig med det, har jeg fået en masse tillid af Michael, som har været med til at løfte mig som fodboldspiller.
 
Jeg var egentlig ikke i tvivl om, at jeg skulle forlænge med FC Roskilde, da jeg godt kan lide den tankegang som Michael har til fodbolden. Han giver en frihed både på banen til at gøre de kreative ting, men også udenfor banen, og det er noget som tiltaler mig meget. 
 
Mine forventninger til den kommende sæson er, at vi fortsætter hvor vi slap i de sidste 10 kampe i denne sæson, hvor vi har spillet god fodbold, samt hentet en masse point. Jeg synes, vi har et rigtigt godt hold, og krydret med et par spillere udefra, så kommer det til at blive rigtigt farligt.”
 
Sportschef, Anders Theil, glæder sig over forlængelsen af Magnus, som han forventer sig meget af:
“Magnus er vi meget glade for, og det er derfor fantastisk, at vi har fået papirer på hinanden i to år mere. Han har allerede vist, at han ved hvor kassen er, med flere gode mål i Roskilde-trøjen. Han er meget udfordrende i sit spil, sparker godt, er hurtig og har målnæse. Der er ingen tvivl om, at vi forventer os meget af ham - det bliver spændende at følge.”